Diskusia k článku Novinky v programe Expresu
Noro Dolinsky je jeden uzasny profesional, obdivujem ho. Sice sa intonaciou opici po Martinovi Fencakovi, ale to nevadi, lebo je vraj teply a potom je to pochopitelne. Jeho dokonalost v rannom vysielani je to, co ostatnym radiam chyba. Snad len FM je schopne konkurovat mu. Cisla to aj dokazuju
SRo, fw.vodotika.ba.netlab.sk --- je jeden zmutovaný, sfetovaný a ožratý puberťák :-))))
Celý Expres je jeden zmutovaný, sfetovaný a ožratý puberťák :-)
... Celý Expres je vadný ... (:-) ... ešte chvíľu a ma z neho šľak trafí !!!
Ano... a soplik fakt, ked je Ex pre pubertakov pre koho je Fun?
Rubrika skôr do verejnoprávneho SRo a konkrétne "pozor zákruta", tam sa to hodí najviac.
Ked expres je pre pubertakov potom pre koho je Funko??
Celý EXPRES je jeden schit pre puberťakov ,,stojí za veľkú riť !
Ani to už v aute nepočúvam !
Anton, to je presne to co v radiu nema co hladat. Co budu kazdy tyzden hovorit o poisteni? Blbost... TEMATICKE RUBRIKY NEMAJU CO V RADIACH HLADAT!!! Pretoze clovek ma rad klasicky program a chce ho najst vtedy ked ma nan chut a nie kazdy den musiet na hodinu preladovat!!! Na taketo veci su klasicke reportaze...
Domnievam sa, že by nezaškodilo zaradiť v pracovné dni pravidelný tématický blok s reprízou. Napríklad na tému Povinné zmluvné poistenie,kde neustále dochádza k rôznym problémom pri vzniku poistných udalostí.Kedy volať policajtov,čo v prípade ak škodu spôsobí nepoistený, čo ak to škodca nenahlási do poisťovne, ako to je pri poistnej udalosti v cudzine, pri poistnej udalosti kde je účastník nehody cudzinec atď... Myslím, že kancelária poisťovateľov by rada poskytla potrebné relevantné informácie, ktorí sa môžu hodiť každému... Možno by bola vhodná takáto relácia aj ako kontaktná. Prajem veľa pohody na cestách a kopu šťastných kilometrov.
Michalka je v Twiste/Vive. Palesch neviem.
Noo ta bude dobra podla uputavky...
Tie zmeny su dobré a myslím, že to bude lepšie, ako to bolo predtým...
Svoj priestor v éteri dostala už aj Petra, ktorá predtým povedala len zopár slov v rannom vysielaní, kedže hlavný tam bol Martin, ktorý ju moc nepúšťal k slovu, a vôbec bolo to dosť trápne, vôbec si nesadli, dufam, že to bude teraz lepšie...
A ešte, škoda je, že sa už z expresu vytratili niektoré hlasy, ako napr. Maroš Palesch alebo Palo Michalka ...je ich škoda... :-(
Inak Expres, ste super ;-)
Pravdu mas:) Ja by som sport tiez preladil. Kratka rubrika je este znesitelna ale cela relacia... Radio potrebuje oslovit masy a nie iba sport pozitiv okruh ludi.
preco asi... lebo sport zaujima len male percento ludi, tym padom pocas tej relacie stracali posluchacov...
Expres sa rozhodol vyhodiť týždeň v pohybe a naopak Okey začalo intenzívne športovať :-))
Aj tak nie celkom rozumiem, prečo Expres vyhodil "týždeň v pohybe".
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň