Diskusia k článku Stratégie: Twist končí, prichádza VIVA
Prve, co ma napadlo po zhliadnuti noveho mena, bola analogia s rovnomennou hudobnou TV stanicou. Myslim, ze to napadne viacerym posluchacom. Je to zamer?
neviem, ale zoznam moderatorov je plny mien ktore uz prilis dlho a neuspesne oslovuju divakov aj cez televizne obrazovky
akosi sa zabuda na regionalne radia a redaktorov pracujucich aj za mensie honorare ovela kvalitnejsie a zaujimavejsie
keby si urobili prieskum a postahovali to najlepsie mozno by si ziskali aj vidiecanov pretoze tzv. osobnosti z bratislavy na zvysok slovenska pozeraju skor ako na stado nez na posluchacov
Twist som pocuval denno-denne a Viva mi nehovori nic. Pocuval som aj v Dallas a velmi rad. Tu v KE mame 88,1 a ta frekvencia nestoji za nic vecne to len rapci. Skoda Twist mi bol po chuti...
Skus in napisat, ze nech ti zaplatia:))
Cakali len na to, kedy ty do diskusie napises nejaku mudrost...inak by sa nic neudialo:)))
Twist mi zobral nápad a nezaplatil honorár. Myslím tým, rôzne kultúrne tématicky rozdelené programy venované menšinovým žánrom ako jazz, folk... o ktorých som pred časom písal.
To tweest: Tomu verim asi tak, ako tvrdeniu, ze Bratislava bude dialnicou spojena s Kosicami do roku 2010..... Ak aj nie obavam sa, ze stale ta dialnica bude skor ako budu tie mlkve frekvencie Twistu/Vivy spustene.
nove frekvencie budu spustene, nebojte sa
tak teda uz je to tu, som neskutocne zvedavy, len twistu bude skoda...
Držia tie frekvecie uz kolko, keby ich aspon uvolnili! Aj tak si myslim, ze Viva bez nich len tazko dosiahne poziciu Twistu z jeho uspesnych cias. Co takto ich prestat blokovat??? Na SK je to podla mna dost ojedinela situacia, lebo ked ich RVR (po skoordinovani) niekomu prideli a ten ich do pozadovaneho terminu (myslim +/- 350) dni nespusti, tak mu ich bud po relevantnom zdvovodneni este ponecha alebo ich posunie dalej do vyberoveho konania (skratka nejak zriesi), co sa v tomto pripade nestalo (!) a uviazlo to na nejakom "neznamom mrtvom bode". Tak kde to viazne? KDE SA STALA CHYBA ? ? ?
Súhlasím s Anonymom!
na nieco to azda bude cele dobre,len ten nazov ..ach jaaj,nie je to najstastnejsie riesenie,je mi zahadou preco sa rozhodovali prave pre tento nazov,ale co .Hlavny je novy program ktorhy chcu ponuknut a veru ze budu mat co robit aby dohnali aj tak uz dost stratene.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň