Diskusia k článku Najvyšší súd rozhodol o frekvenciách pre Rádio Hey
Patraj si kolko xces, mne je to jedno...
kexxx sa vola krstnym menom miso a studuje v plzni..zacnime pritom..my ho vypatrame :))
dobra hlupost...menej alkoholu, viac triezveho rozumu v tvojom pripade. Ako by mohol byt v CR i SR? Vid IP a viac zdraveho rozumu.
Takže, teraz, keď už je všetko jasné, môže prísť Lagardére a konečne kúpiť HEY!
Drahý náš kexxx. Článok sa venuje rozhodnutiu NSSR o potvrdení rozhodnutia licenčnej rady a nie tomu, kto pracuje v Rádiu Hey a aké má toto rádio vysielanie.
A okrem toho, prispievateľ s nickom soplik sa pripája cez providera chello. Pokiaľ mám správne informácie, tak Rádio Hey používa providera iného. Tak naozaj nechápem, akou úžasnou analýzou si dospel k tomu, že IP adresa tohto prispievateľa "odhalila" jeho príslušnosť k Rádiu Hey?
kaslite na to, kexxx je predsa najvacsi medialny odbornik na slovensku:)
Vy tam v radiu Hey ste vsetci ubohi, o com svedci aj to vysielanie....
Este raz opakujem, ja sa tu za nikoho neskryvam....
Tu je ten Laco :-) ako vidím pre istotu krytia svojej osoby radšej pod IP z CZ :-) Ty budeš skutočne jeden veľký chudák :-)
Si fakt ubožiak ,,kexxx,,ale je sympatické že počúvaš .-)
Ja tu furt vystupujem len pod svojim nickom... a pisem z 1 IP. Tie tvoje vyrazy typu prdite do etru uskriekane hlasy atd. a zastavanie sa toho uboheho radi Hey, ktore okrem zamestancov asi nikto aj tak nepocuva, ta odhalili...a tvoja IP tiez...
nick zmeníš ale IP nie ,až tak sprostý nie som :-) kexxx ..tiež len anonym :-))) ako ubohé ....
:-) Neviem co si take odhalil ,,ale asi len to že niečo zo sovojích nohavic :-) A ozaj ten Laco ,,je celkom OK :-)
Zbytocne sa sxovavas za inym nickom... tvoja IP a styl pisania odhalil, ze ty si ten Laco z Radia Hey. Fakt ubohe....
gitka ,tvoja vložka by tam určite stačila :-) ale nepoužitá :-)
som fakt zvedava, ci sa to heyko vobec rozbehne.zatial toho vela nepredviedli-suche spravod. a takmer prazdne moderovane bloky na jedno kopyto. nejako sa nevyvijaju a uz idu dost dlho. a tym spravam chyba daka zenska vlozka.
na šak nech majú aj oni frekvencie ,,šak už je tu dosť smogu v éteri tak nech pekne hrajú mne sa to lúbí...a ten fuj FUN a to male škrekajúce one sity čo chcú ? šak len kidajú v étery blbosci
HEY nech žijééééé,hurá :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň