Diskusia k článku Rádio Expres má nového programového riaditeľa
Antala do IFPI mohol ist (pozvany bol), lenze odmietol to.
Dovolte mi zapojit sa do diskusie. Organizacia IFPI rozposielala vsetkym ludom co aspon nieco znamenaju v SK hudobnom biznise. Hudobny redaktory, dramaturgovia, DJi, predajcovia atd atd ... A uz bolo len na tych ludoch ci sa zapoja do hlasovania v 1.kole z coho zidu kazdy rok nominacie na Aurel-a.
A este troch aj na obhajobu dvoch mien. Pyco okrem toho ze je dobry moderator ma aj dost dobry prehlad o hudobnom diani a nie len o tom komercnom. Ten kto pocuval niekdy Music Files na Funku asi vie o com rozpravam. No a Vera ?? Ked si odmyslime Taslera a Reality Show ostane nam asi to ze sa podielala na tvorbe hitparady Deka, je reziserkou niekolkych klipov (nie len IMT Smile) a moderuje hitparadu na radiu_FM. Myslim, ze ma dost dovodov aby bola v IFPI. A ked niekto p####e na cele IFPI, nech to skusi aj on ... rozhodovat o tom kto je naj naj naj za cely rok v hudobnom priemysle na Slovensku
Tak ale mal by byt tu mas cely zoznam akademikov http://www.aurel.sk/akademia.php a Wisterova neni len moderatorka v TV ale aj v Radio_FM
Vacsiu p******u som davno nepocul. Odkedy by mal byt hudobny dramaturg v IFPI? A mimochodom kto je Vera Wisterova? Aha, ta moderatorka Late Night Shows v poondiatych reality shows. Hmm, aspon vieme akych akademikov mame v IFPI.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň