Diskusia k článku K-fun opäť pod drobnohľadom licenčnej rady
To myslíš vážne?
..nesledoval som teraz dianie, tak neviem, ak je to pravda, tak je to priama cesta k totálnej úbohodsti a uniformite Funka.
Apropo, to rádio by sa malo premenovať, mám pocit, že už nie je hodné nosiť meno FUN, pretože to s pôvodným Funkom nemá nič spoločné...
K-Fun je dobry. To ze su male deti po polnoci hore je ich problem. Vsak aj v TV davaju eroticke filmy niekedy uz o 11-tej alebo aj skor a nikoho to nesere.
btw. neviete niekto nahodou kde sa daju stiahnut niektore casti k-funu?
..sevas Kexxx, vidím, že navštevujeme podobné stránky, tak chcem využiť toje priateľstvo s Patrikom a chcem sa opýtať, kedy plánuje Paťo zrušiť K-Fun?...Z jeho vyjadrení mám pocit, že to visí na vlásku...
nechapem preco by mal niekto dostat pokutu za to ze vysiela neslusne relacie po 22:00 televizie tiez vysielaju eroticke filmy a nerobi sa okolo toho velke halo.a takisto su komercne ako funko.
P.S:deti nemaju co po polnoci robit hore a ked aj hej tak je to chyba rodicov....
Pato spomenul Albansko nie kvoli jeho "pokrokovosti" ale kvoli tomu, ze je to islamska krajina... trochu vseobecneho rozhladu by nezaskodilo, chytracik :))))
Ikser... pekne si mu to natrel teraz :)
skutocnost je taka, ze hanbit by sa za niektorych slovakov trebalo. Hlavne za ich nizku uroven, vsakze Rene ;-)
Keby aj zrusili vsetky reality show, tak co by sa stalo? Nemal by si co pozerat? A neviem preco by ich mali nahradit omse. Ved ak sa chces modlit, tak mozes ist do kostola aj osobne. Alebo si mozes naladit Lumen kazdy den o 18:00.
P.S.: Nemusis sa hanbit za to, ze si Slovak. Ved ani my sa nehanbime za teba, aj ked by sme sa mozno mali.
Zruste vsetko aj vsetki reality show a namiesto toho dajde sv. omse Hanba slovensku a nic viacej ked to pocuvaju malolete deti tak im dajde pred 12 stuple do usi aby nic nepoculi
...podla tejto kratkej spravy si kazdy clovek, ktory ma aspon trochu NADpriemerny IQ, moze vyvodit svoje.... a to ze sa riaditel radia odvolava na tak "POKROKOVU" krajinu akou je Albansko, svedci, koniec-koncov o inteligencii posluchacov jeho radia, vsakze ;-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň