Diskusia k článku Maskotom Rádia_FM sa stala čierna ovečka
skoda,ze maskotom radia fm sa nestal vyhodeny 500 000 tisicovy porotca superstar laco lucenic..chi-chi.ak ma vsak pamat neklame za cias jula virsika a luba cernaka tam bol maskotom jezko jozko a spol.asi uhynul na vtaciu chripku.skoda. a tak ma napada co tak maskotom vera wisterova a ivan tasler,ci mojsejovci.vera ich ma za financne idoly.co vy na to lud slovenska.pozdravujem katku alias katiku,nech sa jej tam dari a nech nezblbne tam.ak mate pocit ze fm-ko nemilujem ste na omyle.praveze naopak.ale prosim boha tam v rozhlasovej rade aby sa tam netrepal z vychodu blavak peter lipa senior.nebesa chrante nas.vasa vzdy super anita xxx
V tej rychlosti ti zrejme uslo, ze nepisem o bielej vani, ale o bielej vrane. A to v tej suvislosti, ze skor ako porekadlo o ciernej ovci sa na FM hodi porekadlo o bielej vrane. Vyznam si nastuduj vo frazeologickom slovniku.
aby si sa v nej neutopil:) v takej vani sa da aj dobre vymyvat mozocek ze aki su naj,pricom napr. moderatorsky cest vynimkam je to odpad.
Skôr ako čierna ovca sa mi k FM-ku hodí biela vrana. Pretože spomedzi ostatných rádií vyčnieva nie pre negatívne, ale právepre pozitívne vlastnosti.
ja by som dal visiace boxerske vrece...kazdy kto ide okolo, si udrie, pokial s malou intenzitou - tak pohoda, pokial naplno, vrece sa rozhupe a vrati ranu...
cierna ovca je fasa :-))))). presne sedi k Fmku
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň