Diskusia k článku Run Fun vystriedalo Kokoriko
milo listuak jemojocko caute viac nepoviem
na ich page ... v login sekcii :) ak nie, napis mi na radia@emdi.sk ;-)
Neviete kde by sa dal stiahnut ten TV reklamny spot na Funradio -Run Fun co bezi v telke ? Ma to bombovy zvuk. Odpoved mozte aj na mail ..dakujem
konecne je adela vytazena,a nie si robi zo seba blbu na tv markize.bruno ciberej to spravil.nahodou to bol dobry napad od patrika zimana.bolo na case,lebo fun radio zaspalo na vavrinoch.bruno uz tam tam taha mojseja brana,blava tras sa......inak eva prybilincova je fajn ,lepsia ako didiana.....milo listiak,pyco,katika zitniakova...su v haji.eva je fun,hoci skrnu ma v kolese stastia v stv pred rokmi,robila aj s julom virsikom v radiu koliba.drzim palce,nech to nie je ako ta cuco z lovinfun....skoda run fun mohlo ostat ako kedysi fun master mix.ale asi moc cakam od nich.co ty na to martin balog z margecian.......majte sa vasa anita xxx
ty si myslis ze si lepsi ako vychodniari?ani o trosku.spamataj sa
Tie regionalne spravy z vychodu su otrasne, preco ich nevysielaju len na vychode? Mna nezaujimaju sprosti vychodniari a toboz uz nie ich trafeny dialekt!
PROSTE SA TO FUNKO TERAZ NEDA POCUVAT !!!!!!!!!!!!!!! A to zvládnem toho vela ale toto ...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň