Diskusia k článku Dance One Radio na mobilných telefónoch
jean michel jarre? nazvat tohto jedinecneho multiinstrumentalistu dance producentom? ma skoro prevratilo. ako viem ze ma aj dance remixy svojich veci, ale hodit ho do skupiny medzi atb, scooter a darude... ponizenie starej kvalitnej hudobnej sceny...
konecne po radiu rti ci radiu kiss cisto dance radio,dufam ,ze budu hrat darude,jean michelle jarreho alebo atb,scootra.palo haBERA tras sa ,prislo na moje slova z 31.08.2004.a ze na mobiloch.....oppppppps to bude stat.....radsej by som na www ci v eteri,ale drzim palce.vasa anitaxxx
oni to prvenstvo myslia tak, ze su prvi spomedzi slovenskych internetovych radii.
Tiez sa mi nezda, ze by Radio One bolo prve radio v mobile na svete. Mozno s danou technologiou. Pred rokmi fungovalo napr. B1 cez Real Medial Player, ak si spravne pamatam. Zabepecovala to spolocnost Blue Orange. Nehovoriac o dalsich firmach, ktore na tomto poli posobia a ktore disponuju uz podstatne vyspelejsou technologiou.
Len si zmaz medzeru v slovicku "full". Staci GPRS, ktore je standardom. Ide o princip, ze na mobiloch bolo Radio_FM k dispozicii ako prve a s vlastnym playerom. Inak ziadny flamewar pls.
ale asi viem naco si chcel poukazat al nemas pravdu su prvy pretože na to aby si mohol počuvat efemo musis mat pripojenie na net
http://www.radiofm.sk/content/view/f ull/11428
Posted: 21.6.2006
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň