Diskusia k článku Hit FM chystá sťahovanie do Trenčína
Ja ich pocuvam iba rano, a iba par minut, no mne sa celkom pozdavali. Mozno prave pre tych par minut...v Trencine urcite chyba dobre regionalne radio (Duha no comment a Go Deejayje zameranim niekde inde), no i to sa uz v dnesnej dobe neda robit len tak na kolene...hold bez dobrej hudobnej produkcie, neafektovanych moderatorov a kvalitneho regionalneho spravodajstva pojde HIT FM tam kde i HIT radio... do vecneho zabudnutia
Ja ich počúvam niekedy jedine v noci,keďže tu v Piešťanoch majú taký slabý signál,že ich človek môže chytiť jedine na kvalitnom zariadení..Ale je to možné,to čo si napísal..
asi si ich v poslednej dobe nepocuvas - regionalna kopia Expresu, 150 skladieb dookola, stale rovnako zasumeny zvuk, ktory nie je pocuvatelny a poniektori/e moderatori/ky s prizvukom hodnym sedlace
Hit Fm je jedno z mala radii, ktore nehraju dookola stale to iste.. Aj ked programovo, zvukovo, technicky, moderatorsky nie su moc dobry, ale je to regionalne radio, takze ich beriem pozitivne.. Myslim, ze nemaju peniaze, mozno keby ich mali, boli by na tom lepsie...Ja im ale drzim palce..
nikde nikoho. Tma, prazdno iba 2 stoly, aj to recepcne
velke haloo bolo okolo toho, ze 7.12. budu v Trencine a niekde niekoho. hm, ze by dalsi ojeklam na ludi a hlavne klientov? Ved boli aj u nas, sef podpisal s nimi zmluvu a reklama ziadna. este sa potom cuduju, ze ich nikto nepocuva. stale sumia, hra im to ako zo suda, hm sHit FM
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň