Diskusia k článku Licenčná rada vypočula žiadateľov o frekvencie
Ako je to s BBC v Cechach? Cital som cosi take, ze zbuchali nejaky paskvil s Radiom Cesko a nejak prezili. Dokonca kvoli tomu muselo Radio Cesko vraj opustit DVB-T vysielanie. Ako sa vlastne veci maju? BBC je kvalita, ale ich vysielanie v anglickom jazyku v kazdom krajskom meste je IMHO luxus.Mali by to dat Reginam a frekvencie po Reginach dat Radiu Wave. Tot moj nazor.
Je taky velky vyber radii,čo ma teši a kedže som rozhlasovy maniak tak len dufam ze v Kosiciach nedaju znova na 103,2 Reginu.
Ba dostal Lumen... amen :-), BB Sro a Ke ze CH HORNETS :-)) v PP bude ludmove Tour radio...
Spekulovalo se, ze radia Metropola a Epsilon budou intuitivni. Nestalo se tomu tak. Obe vychazeji z mappink study. Bojim, se ze tentokrat dostanou fm po BBC bud SRO nebo zpatky BBC. Vsimli ste si, ze nikdo z tech, ktere lze brat jako vazne zajemce nenabizi velikou alternativu. Ale rady pro starsi bratislavcany? Cim to bude... S tim, ze by ten pojekt co slibuje hodne slovenske hudby by se mohl casem priblizit k Radiu Hey. A naopak. Zaujal me napad na projekt radia B1 starsi hudba a sport. Rekl bych, ze by to mohl byt klassick rock a radio spis e pro muze. Ale kdo vi... Report radio, jen to ne. To bude zrejme dalsi Expres, obdobne jako Music radio dalsi VIVA!
Uz by konecne mali cosi priklepnut aj SRo. Osobitne v tomto pripade, kedze sa jedna o kmitocty po BBC, ktore v BB aj KE zcasti vyuzivala Regina.
V Ziline by mal byt nielen vysielac pre Reginu, ale aj samostatne krajske studio. Dost uz bolo povstaleckej BB!
ono by sa nejaká voľná freq.aj našla,ale to by si ju museli zo Sro aj sami skoordinovať.A na to sú buď príliš veľkí páni/zo štátneho sa dobre žije-keď netečie,tak aspoň kvapká/alebo sú leniví a nechce sa im.Nemusia sa tak obracať ako súkromní prevádzkovatelia,aby hľadali nejaké voľné miesto/fr/.
Som zvedavý, kedy sa preberu kompetentni a pridelia aspon nizkovykonnu fq pre Reginu aj Ziline! Je to hanba, ze tu v regione so 150 tisic obyv. nemozte naladit kvalitny signal. Dva kw z Krizavy by pokryli i MT, RK, DK, Rajecku i Povazsku dolinu po Ilavu a cast Kysuc! NEVERIM, ze sa nejaka fq nenajde!
Reginu Kosiciam... i ked 103.2 je slaba jak caj, ledva na Kosice, okolie je to bieda...
Rádio Elán by som si v BA prial najradsej, no ale radsej uz nic vopred neocakávam
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň