Diskusia k článku Poslanec Jarjabek vrátil Zemkovej darované rádio
Asi ako drviva vacsina nasich posluchacov, ktori sa vyjadruju: "Pocuvam Sl.Rozhlas" pocuva Radio Slovensko. A ze znie hudbne ako Twist, s tym suhlasim.
to lino: no to je dost velke zovseobecnenie. vobec sa mi nezda, ze napriklad radio_FM, ako stanica SRo, znie ako twist. som rad, ze ho zachovali! je to fakt dobry projekt. alebo hovoris o radiu slovensko? ked ma rozhlas niekolko okruhov, tak sa to neda takto napisat. btw, ani devin, ba ani regina neznie ako twist... SRo=institucia, ktore ma svoje konkretne stanice aj mena.
Poviem vam hudba v Rozhlase mi znie ako Twist. Myslel som si ze mam paranoyu.Uz mi to je jasne. Dozenu to do uplneho krachu.
svata pravda tano. machaj skor ci neskor dostane aj radio_fm. uz sa to zacalo.
Vedenie SRo netuší kam prišlo a čo je verejnoprávne médium. Do funkcií sa dostali podvodom a diletantstvom Rozhlasovej rady, ktorá si takisto počína absolútne nezodpovedne. Pani Zemková postupuje v štýle maďarského premiéra Gyurcsánya ("Klamali sme ráno, naobed aj večer...") a spolu s hlboko dezorientovanou chasou zo skrachovaného 4-percentného rádia Twist úspešne deštruujú posledné seriózne médium na Slovensku. Otázka, čo títo ľudia dokázali v médiách, je absolútne namieste.
jarjabek je trapko.
ked zachovaju radio_FM, tak to bude ok.
Možno je pán Jarjabek smiešny, ale zdaleka nie tak ako pani riaditeľka. Teraz sa určite celý manažment (ak sa to vôbec takto da nazvať) tvári, že je všetko v poriadku, ale stačí si zistiť kto tam sedí a prídeme k tomu, že tam sedí väčšina "skrachovancov a babrákov" co robili predtým v Twiste (keby nebolo V.Mečiara asi by Twist nemal o čom). No a možno stojí ešte za úvahu sa zamyslieť čo títo ľudia už dokázali v médiách. Pani Riaditeľka sa naivne spoliehala, že voľby vyhrá SDKU a od "sektára" Mikloša by boli peniaze, ale všetko dopadlo inak a nebude to také ľahké. Pani riaditeľka sa vo svojich vyhláseniach netají tým, že jej veľký vzor je pán Rybníček, čo tiež nieje žiadna výhra. Nepoznám presne terajšie pomery v Slov. rozhlase, ale poznám väčšinu ľudí čo to tam kočírujú a to mi stačí. Možno starý slogan "Pozor, voľne nehnutelnosti v Starom Meste" spoznajú v inej forme aj zamestnanci a poslucháči Slov. rozhlasu. (Kto nepochopil poslednú vetu nech si ju vygoogli :o) Táto reakcia, je len môj subjektívny názor a vychádzam z toho čo títo ľudia robili predtým ako sa zišli v Slov. rozhlase. Budem veľmi rád, keď sa naplnia slová pána Repčíka a konečne urobí zo Slov. rozhlasu silné verejnoprávne médium na úrovni.
Pavol: nezemni sa celkovo struktura vsetkych okruhov SRo?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň