Diskusia k článku Rozhodnuté! Éter obohatia tri nové stanice
Ake Bratislavske radia? Za Bratislavske radio povazujem regionalne bratislavske radio a take neexistuje, takze BA radia nic neznicili.
No tak to sa zasa niekto vyfarbil.Teraz sa budeme modlit 24 hodin denne.Cela Rada moze ist tam, ako napisal v titulke Rasto.
Mne osobne Lumen nevadí a rád si ho vypočujem. Ostatné komerčné rádia sú rovnaké a keby namali jingle, tak je problem ich rozoznať.
P.S. Veľa slovenských miest nemá svoje regionálne rádio, tak preč práve Bratislava by ho mala mať? Veď bratislavské rádia regionálne rádia zabíjajú jedna radosť (Radio Východ, Rebeka...)Bratislavské rádia aj tak na môj vkus okupujú veľa slovenského éteru. Najradšej mám info správy napr. v Prešove, že v Petržalke sa zrazili dve autá.
Za peniaze sa da vsetko kupit! Aj prieskum! A Lumen peniaze aj KDH ma! Nemam nic proti takemuto druhu radia, ale su to len nenazranci, kedze uz jednu frekvenciu v BA maju! /aj ked ju chcu vratit/.
Peter, myslel som to tak ze na jednu nabozensku skupinu. Proti takymto radiam nemam nic ale najprv treba aby mala BA aspon jedno regionalne radio (SiTy nie je radio, ale paskvil)
Pre Naďu: keby Lumen nikto nepočúval, nemal by v prieskumoch také výsledky, aké má - teda viac poslucháčov ako Viva či _FM
Pre SDX: každé rádio je zamerané na jednu skupinu ľudí (hoci je pravda, že u nás je dosť rádií zameraných na tú istú skupinu - expres, okey a spol.)
To len pre objektívnosť, osobne nie som poslucháčom Lumenu.
SRo sa topí v dlhoch. Ale frekvenciu dostali. LUMEN nikto nepočúva, ale napriek tomu sa rozširujú. Veď čo už, z cirkevných peňazí sa ľahko rozhadzuje...
Tak a teraz je vidiet, ze naozaj vo vsetkom rohoduju len peniaze. Ved nabozenstvo a cirkev platime vsetci! Tak preco zo spolocnych penazi nepodplatit radu?! Ved co. Rada sa coskoro zmeni a zarobit si peniaze este rychlo treba! Zbohom Slovensko! Uz nam naozaj nezostane nic ine len sa modlit, alebo odstahovat tam, kde peniaze nemaju taku mc a kde vitazi zdravy rozum! Zbohom Slovensko!
Pokial uprednostia katolicke radio zamerane na jednu skupinu ludi, ktore navyse uz frekvenciu v BA ma pred regionalnymi projektami tak nemoze ist o nic ine ako o peniaze
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň