Diskusia k článku Rekordný počet SMS v hre Rádia Viva
Anonym-akurát s tým rozdielom, že v narodeninovej súťaži FUNRADIA minulý rok platila len 1 SMS z 1 čísla, kým súťaž, ktorú robila VIVA akceptovala viac SMS odpovedí z 1 čísla. Mimochodom podľa počtu prijatých SMS sa počúvanosť rozhodne merať nedá a vedenie Rádia VIVA sa za každú cenu snaží presviedčať svojích reklamných klientov, že im prieskum MEDIANu krivdí...
Počet SMSsiek pri sledovanosti VIVY v porovnani s FUNom je maly zazrak. Logicky by ich mala byt asi jedna pätina oproti FUNu. Buď nefungujú čísla alebo je všetko inak :)
Tak snad si najdu par korun aj na vyplatenie odstupneho pre byvalych zamestnancov...
jaky panko...vyuzijem prilezitost a opýtam sa : a co si este videl? ale pravdu! Mikuláš existuje? vrav!
obavam sa, ze kedze som mal moznost vidiet zmluvu, ....:)
Obavam sa ze ked robim vo firme ktora o.i. zabezpecuje veci podobneho charakteru viem o dost viac ;) ver mi
obavam sa, ze viem o nieco malo viac :) ver mi.
Netrepem. Zakladna cena SMS na rozne audiotextove cisla je 6 sk a moze sa dvihat ak si prevadzkovatel SMS hlasovania, alebo ten pre koho je to prevadzkovane chce na tom zarobit
V tomto pripade sa nedeli. 6 sk ide vzdy providerovi sluzby, deli sa to pri cenach nad 6 sk
a co tak pouvazovat ako sa tych 6sk deli? napriklad 1-2-3 radio-telekomunikacie-poskytovatel? pre pripad ze to nedokazes spocitat, by to bolo cca 50k-100k-150k. skus to vydelit poctom dni...5k-10k-15k... mozno je to rozdelenie malicko ine, ale takto to ma t-com.
hmm:-) ked tak ratam jedna prijata sms 6 korun... vychadza mi pekna suma, to mohli v posledny den dat aj 5 pristrojov navyse a aj tak by boli v pluse:-P
To je sprava ako HOVADO! Bohus to si fakt nemusel pustat von, som informacne uplne v .... :o)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň