Diskusia k článku Od novembra MAX s novým imidžom
a mimochodom novy dizajn maxu prospel. je to proste naj radio na SVK aj keby web vobec nemalo.
ja si myslím že rádio MAX bolo, je a bude vždy lepšie ako expres ktory ma jeden playlist a ten dokolečka opakuje. ved to je otrasne. radsej si vypocujem aj menej zname pesničky ako tie hity radia expres.
Ja si to radio pustil. Prijde me, ze format neodpovida logoty, obalu a vzhledu www prezentace. Ale nejsme na to odbornik. Nevim, vsak jestli nebudou posouvat i format kdyz se takhle graficky prezentuji. Jinak to bude kontraproduktivni.
XXL, co tak si namiesto hadania to radio pustit?
Podla mna je ten web otrasny. Prehladnost je zaklad a hlavne dobry web nesmie cloveka rusit. Vacsina ludi ktory maju pustenu na PC hudbu v momente ked sa im do nej ozve Kuly s uputavkou na "rubriku o autach" stranku vypnu. Nehovoriac o nulovej hodnote tychto pokecov. Pretoze vacsinou ide o sprostosti, len pri tejto uzasnej rubrike nieco konkretne promuju a ani pri tom ti nepovedia kedy to vysielaju
Web je udelany perfektne. Sice totalne mimo muj vkus. Ale vim, ze takovyto web vypadne z pruzkumu. Jeste tu chybi moznost stahovani si tapet do mobilu a internetovy obchod hranych skladeb. Jinak tento web je tak trochu podobny treba ceskemu Bontonu. A radium pro mlade, radoby originalni mlade lidi. Nevim jak je to s hudbou a obalem. Podle loga a webu bych rekl, ze definovat bude euro AC (hopdne britske hudby) michnuto blackmusic... Pokud radio hraje jiyn format tak me k nemu stranky a logo nesednou!!
Tak ako je pekne logo, tak je otrasny web. V tom sa ani srnka nevyzna, a tie trapne pokeci moderatorov strasne rusia.
Krasne logo. Jednoduche a pritom ma styl. Prijde me, jakoby ted mirili na mlade posluchace, kteri chteji byt jini. Ale ne moc:-) Drzim palce
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň