Diskusia k článku Pesonálne zmeny v rádiách
zmeny sa deju aj inde...preco sa nenapise aj o nich...i ked su mensie radia..tiez si zasluzia byt posluchaci informovany
No ja mam pocit, ze Slavo este nevie do coho ide :)))
S relaunchom Radia Okey to bude asi podobne ako v pripade JM. A prepokladam, ze aj drviva vacsina zamestnancov sa podrobne znenie zmien dozvie az tesne pred relaunchom...
pokial viem, tak Marcel ma mat funkciu cosi ako sef keativy. Drzim mu palce.
vgmedia: mohlo by to tak byt aspon jedna relacia za tyžden by nezaškodila napr ako bol Music Files relacia takeho typu by mohla byt a este Fero ked sa najde partner tej relacie ako napr TopFun podporuje Orange tak Funko bude zarabat aj na nej takže neni o čom
Alternativa vo FUN ani omylom. To je striktne formatovane radio, ktoreho cielom je zarabat. Nie uspokojovat posluchacov. Vlastne hej ~ uspokojovat masy a do tohoto ramca alternativa nespada.
V prípade, že Marcel Forgáč bude zastávať vo FUNku nejakú vplyvnú funkciu, verím tomu, že vo FUNku bude mať aj alternatíva svoje miesto. Netvrdím, že v značnej miere, ale o minimálnom podiely možno hovoriť. Je to len moja domnienka.
ja by som skor povedal, ze nikde nie tak zle, ako tam, kde ta nechcu... vedenie SRo nedava prilis priestor pre alternativne radio zamerane na mladych ludi a ak si niekto z vedenia mysli, ze tuto ulohu mozu vykonavat aj sukromne radia, myslim si, ze nema pravdu.
hehehe jaaaj Marcel teraz si dosvečil vsade dobre ale vo Funku najlepsie.
Vzhladom k tomu, ze Slavo ide do Okey (E2/F1.sk :-) DEDUKUJEM, ze to bude skor format a la E2, ako spravodajsky ladena F1.cz :-)
Som zvedavy, ci sa Marcel vrati len do pozcie moderatora alebo bude mat vo FUN-ku nejaku "vyssiu funkciu". Co sa tyka Slava, tak spociatku som ho nemal rad, prisiel mi dost arogantny a drzy... Postupne som si vsak nanho nejak zvykol. Inak trocha sa mu cudujem, ze ide prave do Okey, lebo sa stale nevie, aky format toto radio vlastne bude mat...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň