Diskusia k článku World Chart Show od nedele vo Fun Radiu
Zase sa prejavil nas medialny expert. Cernak uz v Exprese davno nerobi.
toto mam pocit ze kedysi vysielal lubos cernak na ex radiu rock fm.zaujimave.terazky lubos robi v expresse
Je veľa napr. hip-hopových skladieb, ktoré na Exprese nemáš šancu počuť. A ďalší rozdiel, Funko hráva podstatne viac domácich skladieb. A aby som aj dal niečo k téme, Expres nevysiela World Chart Show. Porovnávať Funko dnes s Expresom jednoducho nemá význam...
Nezabudaj, ze Fun Radio je komercne medium, tak v nom nehladaj alternativu. Odlisnosti medzi Fun a Expresom su velke po vsetkych strankach vratane hudby.
Ahojte, viem, ze je to diskusia o WCHS, ale kedze sa tu diskutuje aj o hranej hudbe, musim pripojit svoj nazor. Funko pocuvam prakticky od jeho uplneho zaciatku a povazujem sa (neskromne...) za uplne "fun-positive"... za posledny rok sa vsak toto radio posunulo a stale posuva niekam na uroven expresu, uz dnes sa v podstate da povedat, ze fun je po hudobnej stranke takmer uplny expres, jediny odlisovac je adela a sajfa, dnes uz snad aj vera..... a musim povedat, ze som takmer nabural, ked som si na poludnie zapol v aute radio, a z 94,3 si jozo raz vyspevoval lasku moju..... quo vadis fun radio ?
Jasne, zabudol som, Loba a spol hravaju na _FM, aha tak prepac :))))
Ale vzdy 100-krat lepsie nez na Okeyi...
Btw. Ani o Tebe som uz dlho nepocul...
Je pravda, že slovenské rádia veľmi nepočúvam (okrem Rádia VIVA a talianské cez satelit), takže nepoznám spominaného moderátora.
kexxx o tej hudbe, ktoru hra funko, by som radsej moc nehovoril:-D cauko, dlho som o tebe nepocul:-D
Kexxx, Loba a pod. veci sa OKEY vôbec nezaoberá a nerotuje ich. Takže....nemiešal by som sa do vecí, do ktorých nerozumiem. Inak na FUN, kde púšťajú Bezdedu 200x, nemá žiadny zmysel... (keď tam robí Banášová - Bezdedová)
Falk, nalad si to svoje Okey, kde ti pustia Loba a spol. a neotravuj tuna, OK???
Regulérne vydanie, ale nie to aktuálne. Tak to vyzerá, že bude vždy týždeň starý rebríček.
Lincencovaný formát, toto urobí pravý obraz. World Chart Show existuje len v Amerike a strašne sú pozadu oproti Európe. Musí to byť strašne sheet.
Zaujimalo by ma, ze ci 1. WCHS bol len vyrocny za min. rok alebo to uz bolo regulerne poradie platne pre tento tyzden- nemal som totiz moznost pocuvat...
vypocuj si rannu show funka alebo ktoru kolvek relaciu ktora je naživo a uvidis rozdiel, tam prave o tie chyby ide to patri k tomu aspon mne sa to lubi ked je to naživo je to viac dynamicke a nie nahrate
Andy a aky je v tom rozdiel okrem toho, ze ak je to nahrate, tak je to ponuknute v 100%-ej verzii bez chyb, breptov a omylov ?
caute!
ta relacie prave beži a nikdo neni v studiu pozeram to na kamere to je akože predhrata?
toto snad nie myslel som že to bude naživo
Licencovany format znamena, ze spolocnost, ktora Ti ho predava nedovoli pod svojou znackou vysielat hocico... Vsetko pripravene rozposiela radiam po celom svete, prakticky si to prelozia a nahovoria v lokalnom jazyku. To mas ako keby si si otvoril restauraciu Mc Donald, tiez tam nemozes predavat varene parky:)
No som zvedavy ci to bude mat taku uroven ako na Rock fm.Tam som to pocuval stale a stalo to zato.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň