Diskusia k článku Fun Radio cez deň nemoderované
Ked pred par rokmi spravili na 1. aprila to, ze pride Kelly Feminy, pobavilo ma to. Ale tento prvy april im teda vobec nevysiel.
nemyslim si ze sa len dakomu zrodil napad, ale urcite to boli prieskumi dobre vyskusane a preskumane az neviem kam. Ale naco su nam prieskumi, ked radio zaniklo, mali vytvorit nove, na co nam je "Fun" ked sa nebude dat pocuvat
Niekto si asi udrel hlavu a zrodil sa mu napad : spravit nove Fun radio... skoda :( mal to radsej vylezat... smrk (bez urazky)
ked cem pocuvat hudbu, zapnem si Jemne melodie...ja som rada pocuvala dobre radio, bohuzial ho z nejakych nevysvetlitlnych pricin zrusili a este aj Jingle maju podobne Jemnym melodiam :(
Nooo po takomto trapase uz jedine FUJ RADIO, fun bavilo ludi, FUJ bude bavit dochodcov
Nechápem čo sa tak všetci rozčuľujete. Aj tak polovica z vás má v práci v kompe vytvrený svoj playlist pre Winamp a počúva dookola 100 pesničiek a RSS vpravo hore na obrazovke vypľuje sem-tam informáciu ktorá ma zujíma a je to v pohode. Funko urobilo za seba verejný mp3 prehrávač (podobne ako JM a vidíme kam to dosiahli).
no jednoducho FUN ,,prepadlo,,móde a začalo sa opičiť po inýcvh :) chýba tomu originalita ...toto je len kopírovanie...
a nech mi dakto teraz povie, ze co mam pocuvat...ine stanice sa pocuvat nedaju...lebo maju blbych moderatorov....funko som pocuval len kvoli nim a vyrusovali ma pesnicky...teraz mozem pocuvat tak rano a inokedy si radsej pustim mp3...teda super..vysloim to...dufam, ze sa im znizi pocuvanost
Vcera mi zomrel skrecok a dnes Fuko...
Fun radio ma uz len v nazve napisane ze ma ludi bavit...!!! Ale to co pred tym na nom ludi bavilo je po dnesku uz len minulost... Kto chce hudbu bez hovoreneho slova pusti si CD ci i-pod...
preco mam taky pocit,ze Funko bude zachvilu na predaj?
Mam dojem, ze to co vyslo Jemnym melodiim tak najednou kopiruje Funko a prijdou i dalsi. Zadni moderatori. Slogan, ktery tvdi, ze hraji vice hudby. To ej fajn. Je to asi i vytestovane. Jenze to radio se pak stava mrtve. Sterilne nastaveny kolovratek. Stroj na penize. Na mluven slovo a zasadnejsi informace casem zbyde jen verejnorpavni rozhlas:-(
Aspon tento novy prepadak premenujte nech Funko zostane starym dobrym Funkom!!!
To je strasneee... najhorsie co sa mohlo stat !!!!!!!!!!!! budem muset pochovat stare Funko ale to nove nechcem... :( aspon tyzden chodit v ciernom :(((
FUN RADIO BOLO UPLNE NAJ !!! TOTO CO SOM DNES POCULA UZ PRE MNA NENI FUN RADIO A PRETO BY SA PODLA MNA MALO AJ PREMENOVAT!!! BY SOM MIESTO FUN RADIA POUZILA NUDA RADIO (KEDZE NECHCEM POUZIVAT NESLUSNE SLOVA) DO DNES SOM FUN RADIO POCUVALA TAKMER 24 HODIN DENNE ALE PO DNESKU SI ZAPNEM RADSEJ I-POD... BUDE TO TO ISTE AKURAT PESNICKY POJDU LEN TIE KTORE BUDEM CHCIET JA A NE KROTE PUSTI FUNKO... ALE TIE MODERATORSKE VSTUPY MI NIC NENAHRADI TIE BOLI NAJ A ZIADNE RADIO NA NE NEMALO... ACH JAJ... NA SLOVENSKU JE VSETKO OTRASNE A AJ TO CO JE RESP. BOLO DOBRE SA RUSI... JE MI DO PLACU....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kedysi dávno išla na MAXE tiež len muzika, reklama a cez víkend nejaká tá relácia...v súčasnosti tu bude niečo obdobné....
Pametam si ked som cital forum na JEMNE MELODIE ked zacalo vysielat. Kazdy tam ohovaral, ze ako chcu zaujat posluchacov, ked nebudu mat ziadne moderovane bloky... A vidite JM su v TOP 5 naj radii na Slovensku
Je jasne, ze funko sa Expresu uz nevyrovna a mam taky pocit, ze uz asi ziadne radio na Slovensku .... ide totiz spravnym smerom a kazdy si na neho zvykol ..... Funko urobilo krok vpred. Zistili, ze pocas dna nikoho nezaujimaju ziadne pikosky a atd .. Pre motoristov dopravny servis, pre riadnych posluchacov spravy ..... Budem mu drzat palce
A MIMOCHODOM ... FUNKO UZ NEBOLO VTIPNE DLHSIU DOBU ..... VTIPNY SU LEN ADELA A SAJFA
hmm... keď som ráno počul jingle - chcelo sa mi grcať, keď som zistil, že nie su Fun News, už som nadával a keď som si na nete prečítal o čo ide, po 17. -tich rokoch mažem NOVÉFANRÁDIO z mojich predvolieb. Posledný klinec do rakvy.... A čudujem sa, lebo Patrik Ziman bol v 90. rokoch celkom schopný moderátor Funradia. Nuž ale máme NOVÉFANRÁDIO takže zábava - nič, hudba - nič, doprava - po 18. nič, načo ho mám počúvať napr. v aute??? Vidím, že môj iPod bude mať veľa roboty a doprava je na VIVE po príchode Paleša z Expresu veľmi dobrá... R.I.P. - a bolo to moje najobľúbeniejšie rádio. Ešte že doma cez SAT to zachráni OE3 a Virgin UK
Radio Hviezda FM asi ani netusilo, ze ten posledny vykrik ktory predvadzali tri roky dozadu na 100,3 MHz sa stane raz skutocnostou ... a ze vlastne boli nadcasovi .. aj ked tam opakovali dookola tie iste pesnicky, paradoxne vo viacerych restauraciach to mali naladene ... A teraz toto ...
ked je to pravda tak je to otrasne.....asi ich prekvapila pocuvanost radia jemne melodie! A podla mna je to naozaj chyba nakoniec budu vsetky radia take iste a potom ked bude v mode viac hovoreneho slova tak fun zase zmeni strukturu.
Toto zial nieje zart. Bezi na to aj reklama v televiziach a je aj na nete. To by vo Funku takto peniaze nevyhadzovaly.
podla mna je to zart,lebo inac to nechapem,taku radikalnu zmenu by ziadna agentgura neodporucila.
Bohus vsetci vieme odkial si "odisiel" neociernuj! Prosim! Onehda posluchac Fun Radia / 90-te roky
uvidime o par mesiacov, kolko ludi bude spokojnych/nespokojnych s novym fun radiom. sam som zvedavy, ako budu tieto zmeny prijate - osobne ich viac nez vitam. mna v priebehu dna hovorene slovo v radiu (ako prisluchovom mediu) len rusi a uprimne - toho hovoreneho slova bolo vo fun radium cim dalej tym menej...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň