Diskusia k článku Rádio Dúha prišlo o licenciu!
Radia Duha nie je velka skoda. Kto ho pocul, mi uzna za pravdu. Uvidime kto po nich preberie frekvencie.
BOLO NA CASE ...... MOZU SI ZATO SAMI.... KED SA HRAJU NA MACHROV....
Vlado, ty si skvely.. zasrane BA radia? a keby sidlili v KE ci BB boli by lepsie? Houby, riadili by sa rovnakymi prieskumami..
Myslim ze sankciovanie porusenia zakona je uplne spravodlive, museli vediet ze to nemozu robit.
Je to ich chyba. Porusili zakon, tak nech su za to aj pravoplatne sankcionovani.!
Pomali, ale isto sa to bliži, k monopolu, regionálne radia už vymierajú, už nam tu len tlačia tie zasrane BA radia, to je fakt výhra......
A jemne melodie maju dalsiu frekvenciu................
Sú to blázni. Čo mám teraz na nete počúvať? JEdine frontinus. To je lepšie rádio. Ale štve me to.
niekedy sa až čudujem aký dementi v tých rádiách robia, majú zo zákona pár povinností a termínov a nevedia si to ustrážiť !!! aj ten predchádzajúci súhlas by v pohode dostali a bolo by všetko OK ... alebo možno práve takto "to" (=tunel) chceli !!! a S.P. so svojimi jebulantami mi len kazila nedeľnú siestu
no neviem ako VY,ale moja mati aspon zvykla Duhu pocuvat cez net,ked tam hravali dajake pesnicky pre jubilantov...takze ona uz bohuje a kristuje :))))
No nechytal som to radio ale je ho skoda.Ochvilu tu nebude ziadne regionalne radio.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň