Diskusia k článku Na Exprese sa pátra po šiestich automobiloch
LUDIA TEN CLOVEK JE SVETOVY VIDEL SOM HO OSBNE TERAZ V RIM SOBOTE MODEROVAL TAM BOL SKVELY TOLKO SRANDY SOM UZ DLHO NEZAZIL ....ERICKU SUPERRR
erik je dobry moderator a hovorte si co chcete stale ma dokaze rozosmiat ...
NEJJJJJJJJJJJJJ
ERIK HILAR LAKATOŠOVIE MNĚ JSE LIBI KDYŽ DAJI PISNĚ PODLOUHE PAUZE DOKOLA .......AT JE TA STANICE RADIO SK NEBO JINÁ DIK
super erik hilár lakatošovie))))))))))))))))))))))))) ) + radio sk posluchaču nejjjjjjjjjj velmi skvělé ...........erik hilar lakatošovie supr .yes ctitelka jeho...............z moravy zlinska
nejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjj
sexy holla yes iwant you fenky you
dear frond erik hilar
bajo super nejjjjjjjjjjjjjj i love you iwant you special time yes hola
hunny hunny
supr najjjjjjjjjjjjjjjj lubim ho zavidite mu čo držim mu palečky at najde toho praveho patnera take mněl v lasce smulu jako .....
Rádio Expres - hráme iba hity!
(nevadí, že stále dokola štyri tie isté)
Katarína Octová počúva REx, pojedá pritom keks a myslí na se...
prečo si myslis ,že redardovanych??
Myslim,ze inteligentny človek ty prave nie si,nehodnotim to,ale podla vyberu radia ,ktore počuvas ty ,pretoze ani neviem čo počuvaš ,ale tipujem take o ničom fun radio...A netrap sa tym,že nie si inteligent,nie každy v tejto dobe je.:)
preco by malo mat expres retardovanych posluchacov? zato ze ty si nenazbieral stipky inteligencie nemusis kazdeho posudzovat podla seba,ja napriklad pocuvam len expres a retardovana teda urcite nie som.avsak ak sa ma ludska inteligencia hodnotit podla toho, ake radio pocuvas tak dnesna spolocnost a ludstvo je naozaj vo velmi zlom stave
Expres nikoho a nicoho sa nedes.Ste skratka najlepsiiiii.
ty si jeden z redardovanych posluchaco radia expres ... vsak?
motto znie trosku inak:)
-Neviete dna hodiny ani minuty:)
Musím Ťa poopraviť. Median SK robí zber kontinuálne počas celej vlny prieskumov. Nie nárazovo. Tým sa má zamedziť práve tomu, aby krátkodobé masívne kampane rádií ovplyvnili výsledky prieskumu. A ver tomu, že žiadne rádio u nás si nemôže dovoliť mať intenzívnu kampaň 3 mesiace nepretržite :-)
prveho sekyho nasli kdesi pri gelnici, nissan almera.
;o) tak myslím, že Expres a jeho vedenie vie ako na zber poslucháčov...je to uz celkom značka, ktorá si buduje prvenstvo. a súťaže majú zaujímavé, myslím...
a je úplne jasné, že keď súťaž, tak takú aby sa počúvalo stále, teda s mottom, neviete deň a hodinu ;o)
teda aj môj hlas a jaska uši majú....
A máme to tu!! Opäť prichádza doba zberu poslucháčov a Expres robí kampaň.. Nieže by som kritizoval, no skôr obdivujem ich stratégiu. Majú to premakané v tom, že celé leto skoro nič a zrazu pred tým ako sa budú robiť prieskumy počúvanosti sa rozdáva 6 automobilov... samozrejme, že to priláka poslucháčov a tým sa zvyšuje počúvanosť.. congratulation!!!
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň