Diskusia k článku Rádio Prešov začne ešte tento rok
Radio Flash neskrachovalo ale mu nepredlzili licenciu.A to je rozdiel.Zaujimavostou je ze v PO ani jedno z radii neskrachovalo ale zanikly pre ludsku hlupost a nenazranost pripad JM.Ved r.vychod patrilo k naj.pocuvanejsim a naj.ziskovejsim radiam na vychode.Dufam ze takto nedopadne aj R.PO
Nech to nazvete akokoľvek,rádia v Prešove skončili.Jedno pre ľudskú hlúposť,druhé pre nenažranosť.Východ skončil pre nenažranosť nového majiteľa,ktorému išlo len o lukratívnu ženevskú frekvenciu.Nech sa javil zo začiatku akokoľvek priateľsky,napokon sa ukázal v pravom svetle.
A Flash ,nech je to akokoľvek silné ,skrachovalo pre ľudskú hlúposť.Či už išlo o hlúposť majiteľa, ktorý nevedel zaplatiť ľudí,tí sa tam striedali ako na bežiacom páse a vysielanie potom aj tak vyzeralo ( samá chyba a tie nočné vysielania ani nekomentujem), alebo išlo o hlúposť konkrétneho jednotlivca,človeka ktorý sa mal postarať o predĺženie licencie a vykašľal sa na to,lebo svoju funkciu tiež nemal takpovediac zaplatenú.To čo som napísal niesu výmysly ani domnienky.Sú to holé fakty.Bohu žiaľ.Viem o čom píšem,tiež som v jednom z rádií pracoval.
A je obrovsky rozdiel skrachovat a nepridelit licenciu koli nejakemu dovodu. Ema, precitaj si poriadne fakty. Alebo si azda jedna s tych, ktora zdupkala pri najmensom probleme a utiekla si do konkurencnej institucie, ako to urobili niektory "nasi kolegovia" a teraz sa hraju na najlepsich kamaratov ked nieco potrebuju
v prvom rade si vsetci uvedomte, ze radio nerobia majitelia, ale ludia, ktorych to bavilo a robili to pre Vas posluchacov. Majitelov poznal malo kto, ale nas Fleshakov asi skoro kazdy. Bavilo nas to nie preto, aby sme boli znami, ale preto ze tato robota nas naplnala. A verte tomu, ze vzdy potesi, ked si na nas ludia spomenu este aj teraz, po nejakom case a vieme, ze tato robota nebola marna aj ked to skoncilo tak, ako to skoncilo. Ani v inej robote nemate idealne sefstvo.....J
..vazeni medialni experti, hlavne vy , ktori ste na tuto temu pisali ako prvi- radio Flash naozaj skrachovalo, tak si to konecne uvedomte..ale fakt je, ze im naozaj nepredlzili licenciu..vyplaty tam nikdy neboli nacas. Moderatori museli doslova zobrat o svoj zasluzeny plat a aj tak to bolo mizerne..tam si len majitel mastil vrecka a to bolo vsetko...a k tomu Tomasovi-ked ta tato tema nezaujima, tak tu radsej nepis, lebo iba drazdis ostatnych inteligentnejsich ludi, ktorych tato tema skutocne zaujima!
Ja poznam jedneho debila. Vola sa Tomas svoj "hodnotny vylev" k clanku ma o par riadkov nizsie.
neviem co sa komu nepaci na tom, ze Presov bude mat LOKALNE RADIO!? cim viac tym lepsie moznosti vyberu pre
kazdeho. A kto nechce nech to nepocuva.
Naco je uz takemu mestu radio? Vidno, ze vychodniari su totalni debili!
Tiež mi prešiel mráz po chrbte pri čítaní vety "...zaplátať diery po skrachovanom Rádiu Flash..." Dosť silné slová.
Ináč osem ľudí a ešte ako externisti je dosť odvážne. Pokiaľ budú tak pracovať ako externisti v Prešovskom Večerníku, tak radšej nech to rádio nespuštajú.
P.S. Pre tých čo nevedia o čom píšem: Kúpte si niekedy Prešovský Večerník - noviny skoro 100 tisícového krajského mesta :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň