Diskusia k článku Leto na Exprese s moderátorskými legendami
Rasťo Očenáš ma dnes rošku sklamal,ale ospravedlňuje ho fakt, že u nejaký ten piatok nemoderoval. Dúfam, že zajtra - piatok to bude len lepšie a lepšie.
Olinka nech si radsej zabije na hlavu klobuk, Expres moze byt aj rad ze to nevzala..chybat nebude
Nechapem preco by sa mali "chvalit" ze ich niekto odmietol...
je to normalne niekto ma rodinne povinnosti tak nemohol vziat ponuku..
A nema to vyznam robit tlacovu spravu o niekom kto ani v lete ako radiova legenda robit nebude...
ale ja viem sledujem to aj Zablacku viem aj v Novom Čase to bolo ze ich zpi****** ako malych chlapcov ked jej volali ale co sa nepochvalia aj v tlacovej sprave teda napr tu.
No pozri si http://www.expres.ska vypočuj si napríklad telefonát s Oľgou Záblackou... Napríklad ona to odmietla, alebo Jarka Hargašová... Pozri si a popočúvaj... Teda nemáš pravdu že sa tým nepochválili keď niekto odmietol..
ale s tym ze ako ich niekto odmietol sa nepochvalia
po dlhom čase si naladím Expres....zároveň dobrý komerčný ťah
Je to skvely napad a navyse to bude aj ozivenie vysielania....
Napriklad kazdy moderator by mal mat vo vysielanii svoju relaciu ktoru vysielal pred rokmi....s Martinom Nikodymom sa mozeme tesit na Ready-Steady-Go...Ale samozrejme bude to iba tak okrajovo..
Jedine som nespokojny s vyberom Jany Skrekovej....ta zena ma chraplavy hlas a vobec sa nehodi na pracu moderatora....
Ale vysielanie s Julom Virsikom,Mravcom,Rastom Ocenasom,Julom alias Pytonom bude super...
Je to bezpochyby najlepsi napad aky kedy prinieslo Radio Expres!!...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň