Diskusia k článku Rádio Okey bude môcť spustiť frekvenciu v Nitre
Napríklad Funrádio a Nitra, má dokrývač na 94 MHz a je to v pohode. Pred NR je príjem z 94,3 MHz v pohode a v meste postačuje 94 MHz. Tak to sa mi páči...
Prekytie radia Okey je este aj v lokalite Presov 103,70 - Bardejov 107,10 tiez Zenevske frekvencie. Nie je to cudne preco prave jedno radio a uz druhe fo-pa?!
Presne tak David, pre Nitru by stacil dokryvac, trebars ako ma Max, alebo Viva... Na zapadnom Slovensku v Podunajskej nizine sa bude 95,2 inak prekryvat s 104,8... To nechapem, ako to mohli v rade toto dopustit... A to Okey nie je jediny pripad prekryvania... To o takom SRo radsej sa nebudem vyjadrovat... V poriadku, su statny rozhlas, tak maju mat dobre pokrytie, ale aby som na jednom mieste chytil sucastne tri stanice SRO na 15tich az 17tich miestach v jednom meste je asi dost nahlavu podla mna... A to pisem o silnych zenevskych frekvenciach... A za tuto neschopnost platime my vsetci koncesionari.. Radsej mohlo ist viac penazi do programovej struktury a skvalitnenia vysielania SRo, ako idu do zbytocneho prekrytia silnymi a drahymi frekvenciami...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň