Diskusia k článku Expres vedie aj u internetovej populácie
Si uplne mimo :)
(priznavam, ze citujem 1 cloveka z tejto stranky, ale nedalo mi to) :)
Nemam byt z coho frustrovany,iba, ked nahodou zapocujem nejaky ten drist na X, tak len nechapavo krutim hlavou, ako moze toto pocuvat milion Slovakov. Ale v krajine, kde mame v cele statu populistu a ozrana, ma to vobec neprekvapuje :)
Tento tvoj úhybný manéver používaš este stále? ani v tomto si sa nezlepsil? :-))) Každý komu lezieš na nervy svojou bohorovnou tupostou musí byt Antala? Dalsia diagnoza. Vyspisuj si tu dalej tie tvoje frustrované žlče. Dojdem sa sem pozriet o pat rokov a furt tu budeš.
Fakt konstruktivna diskusia s tebou,to musim uznat, zeby sa Antala zacal zapajat osobne?
vies o rádiách a prieskumoch hovno. Za tých 8 rokov co tu tliachas si sa aspon z clánkov mohol niečo naucit, ale ty nie:-( Zajdi za psychológom. Toto co tu predvádzaš je už diagnoza. (ale o tom by si ty mal nieco vediet nie? )
Si mimo, v pocuvanosti cez internet tiez vedie Fun. Toto bol prieskum podobny ako je MML, akurat sa konal iba na internete formou dotaznikov, takze tie vysledky su uplne skreslene, lebo kto z navstevnikov internetu pocuva napr. Reginu, vsakze? Jasne to vidiet na cislach RS- kde maju 18% oproti Fun, ktore ma 31%.
Tento prieskum je pre zadavatelov reklami uplne irelevantny.
presne tak, vsak to aj vyslo v nejakom clanku tu,ze expres vedie aj u internetovej populacie. je uplne jedno ze fun ma internetove radia, aspon vidis, ze staci jedno radio a poriadne ako ,,10,, radii a polovicnych
mi chces povedat ze expres cez internet pocuva viac ludi ako funko ktore ma internetove radia ??? pochybujem... funko je určite v predu nie o vela ale určite je...
nejde o navstevnost ale o pocuvanost cez internet
Funradio.sk 151 238
Expres.sk 133 079 RU
udaj je z juna 2009 a link
http://medialne.etrend.sk/vsetky-media/grafy-a-tab…
pozrite si na medialne.sk navstevnosti stranok a tam jednoznacne je funko pred expresom...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň