Diskusia k článku Aktualizované: Rádio Best od 8.8. v Trnave
Na uvedenej mape je zel. trat Zohor - Plavecky Mikulas zakreslena aj s planovanym predlzenim do Jablonice, ktore sa zacalo stavat za Slov. statu a v roku 1949 bola vystavba zastavena.
na webe radia best sa objavila aj aktualizovana mapa pokrytia http://www.bestradio.sk/images/11.jpg
Bývam síce v rodinom dome kde je problém naladiť dobre akékoľvek rádio, ale ako je možné že Best mi na 93,0 nehrá až tak čisto. Napr Fun, Viva, SRo na brat. frekfenciách a samozrejme Lumen na TT-frekvencii hrá super.
Na webe bestu je 8.8....asi im to nevyslo ako plan.
No zase sa Besťáci vyznamenali.Žiadny vysielač v Trnave v sobotu nepustili a to som bol čistou náhodou tam pracovne.Aj teraz tam nič nie je.
No, je 9.9. a Best ešte V TT nepočuť.
No jak to vyzera z Bestom,uz vysiela v Trnave?
teším sa na BESTko v ZA.Keď tam budem,určite budem ladiť.
Som naozaj zvedavy,aky bude mat tento vysielac dosah a ci pojde dobre len v meste Trnava,alebo pojde aspon tych 25-30 km od vysielaca a mozno aj viac:-)Byvam v obci Kvetoslavov pri Samorine,tak som zvedavy ci ho zachytim ako Radio Lumen na 98,10 z Trnavy:-)
Tak už sa teším, anténa je už nastavená.Lumen z Trnavy na 98,1 mi tu ide naplno, ale Best pôjde asi z iného komína, takže nemám obavy, že ho tu u mňa nechytím a ani r.Petofi na 93,1 tam nevadí, lebo na 93,0 počujem len šum.Na tuneri Sony mám úzke filtre a tým pádom lepšiu selektivitu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň