Diskusia k článku Ako zaujala prvá Ranná šou Fun Rádia na obrazovke?
Ved tvoja prizemna inteligencia hned prezradzuje, ze si posluchacom X, ktoremu stacia na rano afektovane vypatlane pipky a k tomu absolutne zufaly moderator, hrajuci sa na nadrzaneho gigola :)
presne tak ako vypravali radio sa ma pocuvat a ne pozerat osobne pocuvma eXpres tam je to najlepsie
Ranné programy v rádiách a ani v televíziách sa nevysielajú preto aby si ľudia kôli tomu dávali budík. Je dosť veľa ľudí ktorí musia vstávať kôli niečomu inému, drvivá väčšina ľudí chodí do práce či školy a pred tým si zapnú rádio alebo televízor
tak oni sú už zaujímaví len sami pre seba .-) kôli tomu vstávať tak to asi už nie .-)
Uvidíme či sa to časom "nezvrhne" do takého niečoho, že moderátorom povedia čo majú a čo nemajú robiť medzi vstupmi len aby to bolo čo najviac atraktívne pre televíziu... A moderátori by nemuseli časom akceptovať a... No skúste si domyslieť... Je to samozrejme len teoretická úvaha ale keď som zo záznamu sledoval nejaké reakcie hlavne Sajfu na telefóny a čaj, tak možno nie až tak nereálne. A Jojka to bude potrebovať mať atraktívne keď vo Funku nie je vstup.. Dúfam že moje teoretické úvahy sa neuskutočnia a rannej šou televízia neuškodí...
Je to o nicom,stale to iste,staticke,ten isty interier a moderatori su uz dost opocuvany a aj opozerany.Myslim si,ze tento projekt sa dlho neudrzi.
Zaujímavé je, že Fun Rádio ma fanúšikov u konkurencie:) Či na Regine nie je Timbaland?:)
I ked ráno počúvam rannú šous adelou a sajfom, z vysielania v TV mám také zmiešané pocity, nedá sa povedať, že by ma to ohúrilo...je to akokeby ametérske alebo nedoriešené, počas brejkov mali ísť radšej videoklipy pesničiek....určite budem radšej počúvať rádio.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň