Diskusia k článku Vzniknú nové rádiá? Poznáme žiadateľov o frekvencie...
to nie je o diskriminacii -zalozte si take radio a uvidite aku bude mat pocuvanost a ci bude zarobkove...
...majú právo... ach jaj! Internet si už objavila, ešte objaviť internetové rádia a budeš šťastným človekom.
Uvítala by som Metalové rádio,ktoré na Slovensku chýba.Tej komerčnosti by už aj stačilo.Všetky rádiá hrajú stsle dokola tú istú hudbu eo ničom.A slovenskí fanúšikovia majú pravo počúvať z rádij metalovú hudbu.Pripominajú tieto rádiá komunizmus My sme v demokracii,ktorá diskriminuje metalovú hugbu.
No ze poziadali zrovna o Levocu mi prijde trochu usmevne. Konzervativna Levoca bude mat ako jedine mesto v SR hard&heavy radio :)
Ad Srotowisko - Nie je dôvod sa obávať životaschopnosti čohokoľvek. Veď to predsa financujú z vlastných peňazí tak ak majú chuť, prostriedky a elán, tak do toho! Držím im palce, na nete sú už pekných pár rokov tak dokázali, že vysielať môžu.
Skalica, Piešťany, Prešov, Bystrica snáď získajú noví... Trochu by som sa obával Rádia Šrotowisko a jeho životaschopnosti.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň