Diskusia k článku Päť nových staníc prezentovalo svoje projekty
to si nevedia ani podklady pripraviť ? zistiť základné náležitosti ? to ako by potom vyzeral výsledok ? akurát by sa mohli na nich dobre nabaliť dodávatelia audio a broadcast hardware ...
Tak tie východniarske rádia nedostali licenciu. Niekde sa tam stala chyba...
A čo sa bude diať na Hornej Nitre? Aké tu bude nové rádio? Čo nového tu zachytíme v éteri? Nebolo by od veci vznik nejakého country rádia... Ja tu zachytím aj jedno super rádio z Rakúska KRONEHIT 105,8 slušnérádio,dá sa počúvať.
konecne prestan jebat do ludzi, ok?
Bolo a aj je, ale moc ludi o tom nevie :))
Treba čítať pozorne! Rádio nemusí mať hneď Ženevu aby pokrylo celý východ.Zelené Rádio má ambíciu stať sa stanicou pre celý východ okrem frekvencie v Prešove chcú v budúcnosti aj ďalšie.
ked to zelene radio nebude mat nejaku zenevu tak nepokryje skoro nic
Drzim palce tomuto projektu, bude to prijemne spestrenie sk eteru :)
ze vzniknunove radia, ale mohli by sa konecnepokryt ja dosial panenske regiony, kde nikdy nic vlastne nevysielalo, pripadne uz dlho nic nevysiela. Naprilad Kysuca, Orava, horne Pohronie (Brezno), region Rudohoria, daleky vychod (Bardejov, Svidnik) a pod. Ale aspon tie Piestany potesia, tam tie nikdy nic nebolo. Ale Trnava a Martin bez jedineho lokalneho radia, to je hanba.
Tak to Zelené Rádio ma veľmi prekvapilo , že by konečne skutočná náhrada po Rádiu Východ ? Tomu to projektu držím palce.Vyzerá dosť reálne.
dík, opravené. Chceli sme to dať čím skôr von.
Super clanok julo, ale mas tam dve chyby - v Skalici je volna 105.2, nie 105.4 a Best ziada o 95.6 nie 99.5.
Dufam, ze Srotowisko nedostane nic, nech si najskor nieco skoordinuju sami. Podobne ako napr. Radio Piestany resp. Zelene radio. A uz duplom, ked ani sami nevedia s akym projektom sa vlastne prihlasili. Sila.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň