Diskusia k článku Europa 2 spúšťa prvú kampaň a rozširuje tím
suhlasim..
a celkovo k tejto diskusii - europa2 nie je az tak zle radio oproti novemu funku a coraz trapnejsiemu expresu - je to fajn kombinacia, ak si ludia uvedomia ten rozdiel ako si ho uz cele roky co poznam E2 z CR uvedomujem tak by to mohlo byt fajn. ale stale mi bude chyba pop-rockove radio akym bol posledny format okey.. to bolo aspon daco ine do tohto kolotoca samych hitov.. (budem grcat). btw. kratochvil nerobil nahodou uz aj v b1? :))
Ano... doteraz neuspesni podpriemerni moderatori potacajuci sa po slabych casoch v slabych radiach su naraz potencialom. Jisteeeeee.
ak som ale spravne pochopila,andrej bude robit vikend... tam sa to strati:))) som skor zvedava na misa saba...vcera uz vysielal,ale som nepocuvala,len kolegyna hovorila,ze ho pocula a bol vraj ako rit na serbel....
A to Vladyka ešte prednedávnom tvrdil, že moderovať budú "mladé hlasy" blízke cieľovke. A zrazu tam je človek, ktorý už preskákal Jemné, Vivu či starý Okey. Som zvedavý, ako sa stotožní s mladým poslucháčom.
Ad. Kampaň.Podľa očakávania - len okopírovaný koncept z Čiech, absolútne bez pointy. Bežný človek ani nezistí, že Európa 2 je nejaké rádio.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň