Diskusia k článku Poslucháči Rádia Expres pokrstia CD Horehronie
Pre mna ta druha. Aspon, že sú originálny od ostatných rádií.
Dobrý deň , myslím že najoriginálnejšie by bolo pokrstiť CD Horehronie vodou z Hronu.
mna nemožete dat za krsnu?
Myslim, ze radia.sk si nebudu kazit renome tym, zeby ignorovali dianie v komercnej "dvojke" a trhovej "trojke" :) Nech uz su vztahy medzi Fun a redakciou radia.sk akekolvek.
FR konieckoncov nepotrebuje robit z blchy slona (na rozdiel od konkurencie), preto tlacove spravy vydava len ojedinele. Skor by som uvital, keby radia.sk zriadili samostatny "chlievik" na tlacove spravy podobne ako to ma medialne.sk a nedavat ich do titulkov. Teraz si totiz mnoho citatelov moze mysliet, ze radia.sk tu vypisuju oslavne ody na Expres, pricom si ich vlastne pise radio samotne :)
No a k tym atraktivnym sutaziam-tak co je pre Teba atraktivnejsie: Sutaz, kde mozes vyhrat tucnu hotovost, lyzovacku v Alpach a notebooky alebo ta, kde mozes pokrstit CD nejakej vychadzajucej hviezdicky svk pop-music. Pre mna urcite ta prva moznost :)))
Čo je atraktívnejšia súťaž, to je dosť subjektívne, radia.sk písali o puse na byt, o všetkých súťažiach nepísali, ale písali o iných aktivitách. Napríklad o kampani Predávame Fun rádio, o olympijskom či silvestrovskom streame, o popoludňajšej šou či o nešťastnom projekte vysielať čisto rozhlasový program v televízii. Teda napísať že radia.sk neinformujú o Funku nie je celkom pravda, je pravda to, že Funko si tu tlačové správy dávať nebude a vieš aj Ty že prečo
Rádio má právo písať o svojich projektoch a aktivitách a nemôže to mať nikto za zlé. A tiež si treba uvedomiť že aj o aktivitách Fun rádia boli články, aj keď neboli tuším vo forme tlačových správ, ale Fun rádio si tlačovú správu na radia.sk nedá uverejniť a vieme niektorí že prečo. A pre tento dôvod sa jednoducho nedá porovnávať Expres s Funkom, že Expres tu má tlačové správy a Funko nie
Ja som len chcel poukazat na to, ze v sucasnosti robi X z kazdej blchy slona. Konkurencia ma momentalne omnoho atraktivnejsie sutaze, ale o nich sa na radia.sk nepise....
Nechapem preco s aktivitami Exopresu mate taky problem, cim viac ludi vie, co ktora stanica robi, tym lahsie si clovek vyberie...
Len tak pre zaujímavosť Horehronie ale aj iné skladby od Kristíny sa prv hrali na Funku ako na Exprese. Alebo sa mýlim? Ak áno, opravte ma :-)
Sa ospravdlnujem za hrubku....
samozrejme malo byt.... Ti, co dotycne radio....
A myslis, ze tie tlacove spravy okrem medialnych serverov este niekto iny uverejnuje? Takze moc velky zasah to asi nema. Ty co dotycne radio pocuvaju si to zistia priamo z vysielania.
Inak, ak by teda konkurencne Fun malo cez tlacove spravy komunikovat kazdu svoju sutaz a aktivitu, ktoru momentalne praktizuje, tak su radia.sk doslova zatapetovane ich tlacovymi spravami :)
Práveže, ako je konkurencia stále silnejšia, treba využívať každú príležitosť komunikovať.... Skôr akt profesionality:)
To ano,ale vydavat tlacove spravy kvoli kazdej prkotine typu krst CD rychlokvasenej hviezdicky alebo ze posluchaci rozhodli medzi 2 pesnickami, ktora bude ako singel mi pride od takeho radia ako Expres dost smiesne. Keby to robili lokalky alebo taka E2, ktora ma 5% a nikto si tam neda sutaz o lukrativne ceny, tak to chapem. Ale od Expresu, kde sa v minulosti sutazilo o auta ci o milion je to skor akt zufalstva :)
Z ktoreho radia si? Kde sa to este nenaucili, ze tlacove spravy su bezny komunikacny kanal?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň