Diskusia k článku Expres sa sťahuje do nových priestorov
Daj mi mail, napisem ti viac, nechcem pisat sem :)
A este nieco: nerobis nahodou pre nejaku firmu, ktora distribuje vysielaciu technologiu?
Tak to je jasne, HW ide stale dopredu,ved Fun zariadovalo studia v lete 2009,takze za tu dobu sa uz co-to zmenilo, ale po softwarovej stranke je to porovnavatelne.AV zrejme upgraduju vsetky radia, ktore nim disponuju. Inak prave studio Fun disponuje aj vlastnou technologiou umoznujucou TV prenos, takze v tom nad X vedie. A vraj aj nahravacie studia maju dost vymakane, ked tam svoje albumy nahravalo uz niekolko sk interpretov, tusim, ze naposledy Milan Lieskovsky a vyuzivaju ich aj na dabing Disneyoviek :)
Maju rovnaku technologiu, hlavne softom, niektore hardwerove casti maju uz lepsie, nakolko tam boli pouzite najmodernejsie casti :)) Ale tvoje vymenovane radia aj ja pokladam technologicky za najlepsie v Sk, resp. oni aj su najlepsie :)
Ja nesudim s fotky, na tu kravinu si ako prisiel?? Ja som si podrobne presiel kazde ich studio tento tyzden, takze si sud i nadalej len podla fotiek.. Ja ti tvoj nazor neberiem, ale nepis svoj nazor, ako nejaky fakt, ked je to len nazor.. Fun malo dizajn prisposobeny aj do televizie, takze je to o inom, porovnavat dizajn Fun a Expresu. Ale je to zbytocne tu pisat, kedze sa tu veci posudzuju podla fotiek.. Len skoda, ze tu neboli fotky aj z ich redakcie, z ich nahravacich studii a podobne...
myslel som to skor vo vseobecnosti, vies najjednoduchsie je iba pozriet a skritizovat, to je take typicke slovenske. nic iba usta otvarat pod ruskom ,,nicku,, a skrytej identity, pokojne vas necham aby ste sa psychohygienicky vycistovali a odbavovali sa v debatach o nicom s vedomim ze danu situaciu aj tak zmenit nemozete. vela stastia rozculovania sa a hadania sa na tejto stratke, fakt to nema vyznam, keby vasa kritika bola aspon konstruktivna, ale je o nicom. sorry
Sam si komplex. Mat nazor je prirodzene a z hladiska psychohygieny zdrave, priatelu. Mne ta ich budova pripada ako Humberto a je mi jedno co si o tom myslis. To ich studio je pravdepodobne technicky skvele, verim, ale z hladiska designu je pre mna totalne fadne. Co je na tom komplex, preboha?
cele radia.sk je o 5-6 ludoch ktory tu pisu svoje zakomplexovane nazory. Expres aj keby vysielal z bratislavskeho hradu, tak pre vas skrachovancekov bude vzdy nieco co si najdete. a hlavne uz sa rfaz a navzdy naucte ze X nemozte porovonavat s Fun. X je totiz o odst dalej, a teraz uz aj priestormi a aj budovou, interierom a vysielacou technologiou, mudrci
Tak ako ty sudim podla fotky. Takisto poznam z fotiek a videi studio fun.MNeposudzujem technologie, myslim, ze su cca na jednej urovni. Moj nazor je , ze to expresacke je z hladiska designu a vonkajsej podoby oproti fun biedne. Smiem mat nazor, pan Palo?
Fun a aj JM maju uplne rovnaku vysielaciu technologiu ako ma teraz X. No a po dizajnovej stranke sa na studio Fun ziadne SVK komercne radio nechyta ani z rychlika. Takze Fun v tomto vedie. Navyse sidli v peknej historickej budove v centre BA a nie v nevkusnej oranzovej krabici :-D
Bol si tam, ked to tvrdis?? Asi nie, lebo by si to asi tazko mohol napisat.. Na tie studia sa mometalne nikto nechyta..
oproti studiu fun dost bieda,tipujem technologicky porovnatelne, designovo za opicami. Budovazvonka ciste delirium, interier pekny.
len by ma zaujimalo, ze ako budu moderatori resp. spravari a dopravaci na seba vidiet... ten stred stola vyzera dost vysoky....
Studia vymakane, som len na ne cumel dnes...
...je pravda, že je svet bezdrôtových technológii, ale je pravda aj to, že napr. niečo také ako rádio sa nedá zariadiť bez káblov.... a už len z pohľadu kvality vysielania...
dnes to príde, som zvedavý čo sa bude diať od polnoci a na ako dlho sa odmlčia...
.ze v dnesnej dobe bezdrotovych technologii tam natiahli desiatky kilometrov kablov..aka vymyslena machrovina marona..:)) soom zvedava kolko kablov natiahnu s oravcom v slovenskom rozhlase..hadam aj 300 km..ked ho so zemkovou takto krasne "tuneluju"...
kokos chuda zamestnanci - do mexica (trnavka) sa prestahovali :)
X bude prvy len dovtedy, kym sa nepozviecha rozhlas a hlavne 1-ka. Keby k tomu konecne niekto zacal este pracovat aj s vivou, expres by siel minimalne o 5 percent dole.
Komercne stanice sa nerobia preto, aby robili mensinovy program. Uz preto, je tam to slovo komercne, resp. ak by sme stanicu nazvala sukromnou, co je, ako kazda sukromna firma musi generovat zisk - to je cielom v akomkolvek podnikani, preto si Expres robi svoju pracu dobre, aj mensinove obchodiky, ktore nie su pre masy, casom koncia, lebo nezvladaju platit najom... Komercny svet je o tom, aby sa ponukalo masam to, co chcu. Expres je v tomto jednotka a dlho bude. Preto si môžu dovoliť aj takéto priestory.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň