Diskusia k článku Rádio Hey hľadá nové hlasy
kotnik je pisani pod starou lubovnou no v starej lubovni je ho problem chytit to mam konstatovat ze jemne melodie maju vysielac v starej lubovni pre _ ta ip adresa je mi velmi znama este kolko nickov tu pouzijes nie som prijebany ale vyjadrujem sa presne
mali napisat vysielace alebo frekvencie na ktorych v tychto mestach vysielaju alebo tam mohli dat slovo pri
Ked si taky mudry, kde mali napisat ze sa nachadzaju tie vysielace??? Ze Zobor je u vas na Vychode, alebo ako??? Ved nerob zo seba magora...
ja chapem co chceli radia.sk napisat ale nemozu konstatovat ze radio hey! ma vysielace v nitre v banskej bystrici v ruzomberku v rimavskej sobote a v poprade je to ine ze vysielace radia hey! spadaju pod tieto mesta ale v nich nie su je sucha gora v rzeszowe myslim si a viem ze urcite nie je od rzeszowa 35 km juhozapadne ale v minulosti bola pisana pod rzeszow dubnik ide kvalitne v tychto mestach sabinov kosice presov trebisov vranov nad toplou michalovce humenne velke kapusany kralovsky chlmec cierna nad tisou snina a sobrance to mam teraz napisat ze ma fun radio vysielac v kazdom s tychto miest
mile radia.sk, nam ostatnym nabuduce staci takto formulovany clanok, pre урв ;екt poprosime GPS suradnice vysielacov, aby to pochopil :)
ty si asi z geografie trochu mimo neviem o tom zeby bol zobor v meste nitra ani sucha hora v meste banska bystrica ani ulozisko v meste ruzomberok 102,4 MHz je tiez mimo rimavskej soboty a zamcisko tiez mimo mesta poprad a ty si pozri na mape kde su tieto vysielace umiestnene
tak to si fakt trosku mimo, pretoze v kazdom z tych miest vysielac ma :)
stacilo si len pozriet info o radiu napr. na tomto webe, aby si to zistil..
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň