Diskusia k článku Licenčná rada rozhodne o pätnástich frekvenciách
tak vsetko je asi inak... galantu zevraj koordinovalo Radio Sity a v Nitre chce radio ujo, co uz jedno radio v Nitre priviedol do upadku... super. mame sa na co tesit!!!
Rád by som sa opravil ohľadom koordinátora Galantskej frekvencie 92,1 MHz, koordinovalo ju podľa mňa Rádio HIT FM a nie Rádio BEST ako som uviedol v mojom predošlom príspevku.
To by bolo fantastické, aby Best vysielalo aj v Nitre, nech už konečne všetci počujú poriadnu muziku.Ja ho chytám z Trnavy na veľkú anténu pekne čisto.
Podľa mňa sú všetky frekvencie v tohtoročnom jarnom konaní koordinované. Ak by som si mal zatypovať ich koordinátorov, vychádza mi s toho, že najusilovnejšie bolo rádio ONE, ktoré pridalo k doterajším dvom ďalšie tri koordinované frekvencie pre nové rádio ROCK. To by si tak v máji mohlo odniesť na nováčika celkom slušný arzenál frekvencíí v celkovom počte 5 a to frekvencie v BB, LC, RS, Novej Bani a TO. Výrazne si bezpochyby polepší i riádio LUMEN s troma novými kmitočtami (LE, SI a Štúrovo) po dve kmitočty si zrejme odnesú rádia BEST a FUN (GA, NR, respektíve NO a Trstená, i keď v Trstenej vzhľadom na rovnaký výkon ako má frekvencia v NO mohla koordinovať i Europa 2). Po jednej novej frekvencii si podľa mňa odnesú rádia Expres - SI, GO DEEJAY - PU (i keď v ich prípade som skôr čakal koordináciu v ZA, poprípade NM, táto koordinácia je pre mňa pravdu povediac malým prekvapením), a Bratislavské rádio Metropola, ktorá, ako sa zdá, vstáva z popola.
ved pred nedavnom bolo napisane vedla 94,7 MHz toplcany 0,15 kW H a 94,7 MHz banska bystrica 1,00 kW H radio one a teraz je tam radio rock dost som sa cudoval naco radio one v banskej bystrici druhu frekvenciu ked ma 90,5 MHz radio one horne prsany 2,00 kW H
RVR nezverejňuje kto koordinoval frekvencie. Je to známe len ak je frekvencia vhodná len pre jedného vysielateľa, aby nedochádzalo k rušeniu inej frekvencie resp. už z predošlých konaní je jasné, čo patrilo Lumenu a nežiadali o to a čo chcelo Rádio Rock. Predpokladám ale že Trstená a Námestovo by mohlo byť Fun - dlhoročné biele miesta na mape. Expres asi nesklame a niečo tam bude mať tiež a pravdepodobne Best a Metropola tiež.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň