Diskusia k článku Projekt Moje Rádio je v likvidácii - vracia licencie
aj v tom máš pravdu,rádio má byť rádiom
ono to nie je len o nete. ja si dokonca myslim, ze net je u nas vcelku dost rozsireny.
je to o tom, ze radsej pustim tichucky tuner prip. CD, ako startovat pocitac hladat radia na internete atd atd.
jednoduchsie a rychlejsie je pustit tuner a vacsina ma lepsie repraky na radiu ako v pc
ja doma aj ked mam pusteny NB radsej pocuvam hudbu z veze
net u nás ešte nie je tak rozšírený;veľká časť mák nemu prístup len v zamestnaní resp.ak majú net aj doma,tak má veľa ľudí len predplatené dáta alebo vymedzený čas kedy,čo by im toto počúvanie predražilo.Snáď keby to šlo cez sat a následovne cez kábel,ale rádio cez kábel u nás tiež zomiera
Tomuto projektu som velmi drzal palce, zial ani jeho zakladatel p. Lengyel netusil, ze internet este stale nie je u nas na takej urovni, aby nieco podobne mohlo byt ziskove. Skoda. Zrejme by nepomohla ani vyraznejsia reklamna kampan, som skutocne zvedavy, ako dopadne rovnake nadsenie na cisto webovom radio.sk, kde sa dokonca i moderuje. A detto i zahranicne slowradio.com, ktore sa tiez topi vo financnych problemoch. Fakt je asi este priskoro na cisto internetove radia :(
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň