Diskusia k článku Rádio Košice pravdepodobne príde o jednu z frekvencií
Ja som nesmierne rád Marekovi Petrášovi to nezaškodí je to namyslení a arogantní magor a skrytá buzna tak mu treba stejne si myslím že rádio Košice nemá žiaden zmysel a nikdy nebude mať je to rádio ktoré je nezaujímavé a je proste pre mňa nepočúvateľné
Konečne sa rada začala venovať Košickej frekvencii 106,9 MHz ktorá bola nelogicky pridelená Rádiu Košice. Je pravda, že nemajú mesto pokryté na 100 %, problémy sú najmä v juhovýchodnej časti mesta, ale frekvencia ktorá je koordinovaná na identickú kótu ako 91,7 MHz by tento problém sotva vyriešila. Čo sa týka koordinátora 106,9 MHz, neviem, či by sa v Košiciach takéto lokálne rádio uživilo, ale, na druhej strane, možné je všetko. Frekvencia 91,7 MHz je mimochodom frekvencia koordinovaná bývalím Rádiom Flash. A ku Rádiu Košice si dovolím ešte jednu poznámku. Tvrdia o sebe, že sú jediné Košické Rádio. Ako je potom možné, že chcú expandovať? Myslím, že pán Petráš pri pridelení licencie hovoril o potrebe mestského rádia v Košiciach tak aký význam bude mať pokrytie Prešova? Možno potom očakávať záujem Rádia Prešov o frekvenciu 106,9 MHz v Košiciach v jesennom licenčnom konaní? Asi sotva...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň