Diskusia k článku Rádio Kiss možno vysielalo načierno
107,3 MHz jemne melodie kamzik islo tiez nacierno a nikto ich nepokutoval
inac ked idu parazitne frekvencie vykon sa rozdeli do nich to znamena ze legalna frekvencia ide ovela slabsie
tak to si zachytil velmi malo skoda ze sa rada pre vysielanie a retranzmisiu nezaoberala 98,7 MHz 99,3 MHz a 99,5 MHz radio viva horka a v okoli obci suche a lesne sa ani nedalo pocuvat 98,6 MHz jemne melodie dubnik 50,00 kW H
Na týchto frekvenciách vysielalo K I S S na 100% sám som ich tam počúval..........ale nemyslím , že to bolo úmyselné ale len technická chyba..........mohli ju však vyriešiť skôr a nie po takej dlhej dobe, to môže vyvolávať dojem , že išlo o úmyselné vysielane na týchto frekvenciách.
Ja osobne som žiadne viac násobné vysielanie Rádia KISS v Prešove nezachytil. Na autorádiu ich vždy viem naladiť na dvoch frekvenciách: 90,8 a 104,1 MHz. Ak je však pravda, že vysielali i na dvoch ďalších a neoprávnene, myslím si, že to neostane len tak bez odozvy a následky môžu mať pre KISS likvidačné následky, čo by bola škoda pretože je to jediné rádio ktoré vysiela iba pre východné Slovensko (hoci ich bolo hneď niekoľko: Rádiá Východ, FLASH, TOP...) a hrajú skutočne dobrú hudbu (teda aspoň podľa môjho názoru). Myslím si ale, že pre takúto nízkonákladovú stanicu akou Rádio KISS nepochybne je by bola likvidačná i pokuta niekoľko sto eur... A prečo vlastne ešte nevysielajú na frekvenciách v Stropkove, Medzilaborciach či v Rožňave, ktorú už majú pridelenú myslím že dosť dlhú dobu?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň