Diskusia k článku Europa 2 to s pokrytím Nitrianskeho kraja nemyslí vážne
Ďalší taký istý prípad je aj v Bardejove vysielali s 10kW a teraz ich takmer ani nenaladíte typujem, kde predtým išli kvalitne a stereo. Teraz vysielajú asi s 500W,Tak toto rádio ide s dobou MAXIMUM šumenia len na EUROPE2 .
Záujem o NITRU možno aj o BARDEJOV by mal Hornet lebo žiadali už aj o 10kW
Riešenie hodné Rádia Jerevan. Na toto nepotrebovali 10kW, našli by si aj 100W. Vysielače čo sú v meste hrajú lepšie (Fun, One, Jemné, Max, Lumen...). Výkon tam bude smiešny. Ako je pre nich typické-šetria aj kde idú sami proti sebe.
maxximum šetrenia.
fakt radio odsudene na zanik - tolko amaterizmu sme tu nemali od cias O2 - ale tak uz dvojka v nazve cosi napoveda :-D
Presne tak, mali to dať Rádiu Devín napríklad ... Europa 2 je aj tak iba slabé FunRadio 2.
Síce E2 nie je moje preferované rádio, ale presne ako sa uvádza aj v článku...nerozumel som prečo mi v autoradiu stále RDS-ko prelaďovalo okolite frekvencie dostupne v Leviciach napr. 106,0 BB, resp. 104,8 Kamzík ked by mala hrať pomerne kvalitne 95,2 NR ako je to napr. pri rádiu HEY 88,8MHz, ktoré ide neporovnateľne kvalitnejšie..... škoda frekvencie lebo v okolí Levíc nehrá ani jedna frekvencia E2 ideálne
oprava,este tam maju,teda resp nemaju aj javorinu bo to im tieni zobor, ci?...,ohli dat aspon dve anteny tie ako su hore na zobore na radia (take K alebo ako to vyzera)...blbci,fakt blbci,potom budu ziadat nejaku inu fq v nejakom meste co nemaju pokrite a zase sa bude zarusovat spektrum...
aha a ja ze preco mam zase za nitrou "mrtvu zonu"...ako nemam slov...toto si tu mihlo dovolit napr fun alebo viva takyto mestsky dokrivac ak to tak mozem nazvat...(fun tam ma aj ba+lv+bb a viva ba+sitno a sitno ide fakt dobre...)a co maju henty? kamzik a sucha hora a nic viac...kua chcem mat posluchacov tak si zaplatim viac,alebo spravim aspon lepsi AS ako je toto...kolko to moze ist,sak ani 1kW z toho nemoze liest...skoda reci....
toto je vyslovene mrhanie dobrou a silnou frekvenciou. V poriadku, nemusia využívať predražený TOWERCOM, ale potom sa sami musia postarať o adekvátnu náhradu. Takto môže fungovať nejaká lokálka, ale nie stanica s multiregionálnym pokrytím a na GE-84. RAdšej ju mal dostať SRo.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň