Diskusia k článku Viva a Kiss môžu prísť o niektoré frekvencie
Ja som do Rádia Kiss písal viackrát cez e-mail. Vždy mi prišlo nejaké varovanie.
Píš rovno do RVR a uvidíš, že to bude úspešne vyriešené.
Nitriansky vysielač Rádia Viva 96,1MHz je vypnutý už 2 mesiace. Napísal som 16.7.2010 do rádia mail, lebo som myslel že ide o poruchu, ale ani neodpísali. Pritom SRo nemá pre našu lokalitu voľné frekvencie...
Dobšiná nejde, ani nikdy nešla, to isté Bardejov.
V tej BB ide tato frekvencia spickovo - asi ide o parazita z blizkej 106,6-tky...
Rada by mala riešiť aj Rádio Košice kedže nemá záujem ,aby vysielalo na frekvenciách ktoré má pridelené.
Nebol to vypadok, mrkni do diskusie o Radiu Viva. Niekto si tu v diskusii vymyslel, ze Dobsina hra a radia.sk si to bez overenia odfajkli. Napr. v clanku na radiotv.sk ho spominaju ako nespusteny.
Ked prestali ist na satelite, skusil som poslal dotaz technikom. Sprava sa mi vratila po niekolkych dnoch ako nedorucitelna s tym, ze moja domena! neexistuje. ???
inak, vie niekto o dobsinskej vive na 107 FM?
na webe je to ako hotova vec, radia.sk v databaze tiez maju tento vysielac, fmscan.org ho ma na mapke. a ked som bol v dobsinej, tak po radiu na tej frekvencii ani zmienka. bol to len vypadok, alebo je to naozaj este nespusteny vysielac?
detto kiss a roznava - na webe kissu je to ako spusteny vysielac a nikde nic. email na technikovpre istotu ani nejde, takze asi tak to vyzera v radiu :-)
Ak ma radio zaujem niekde vysielat, malo by mat nejaku strategiu rozvoja daneho regionu. Teda aj pripravene kroky na sprevadzkovanie danej frekvencie... Blokovanie z titulu odstavenia konkurencie by malo byt tvrdo sankcionovane!
Radio by malo mat cas na prvu frekvenciu trebars sucasny 1 rok, no na dalsie uz len par mesiacov. Ved ak ma technicky vyriesenu distribuciu na 1 ci viac stoziarov, dalsi by uz nemal byt problem. A po nespusteni automaticky odobrat a dat k dispozicii vsetkym. A ziadne technicke problemy 10 rokov!
Mal som za to, ze KISS spustil vysielanie cez satelit rpave kvoli tomu, aby dostal signal na niektore vzdialene lokality, ktore nevedel za dlhe roky sprevadzkovat. Ani sa mi nechce verit, ze ta Roznava dodnes nevysiela. Dufam, ze toto nakopne KISS k tomu, aby tu lokalitu sprevadzkoval a ze licencia nakoniec nebude musiet byt odobrana.
Inak dalsia takato saga bolo G3 v Senici, ak si spravne pamatam, ale 10 rokov to asi netrvalo. Mimochodom, toto licencna rada riesila a to nevysielanie si obhajili z titulu technickych prekazok.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň