Diskusia k článku Prebehlo verejné vypočutie žiadateľov o frekvencie
V LM a okolí ide niekde Krížava lepšie ako Úložisko. KH ide tiež dobre.
Pretože sľúbili odovzdanie viacerých frekvencií. Odovzdávať LC a RV je blbosť. Ináč myslím si, že aj koordinácia 95,0 a 96,3 MHz LM bola blbosť, pretože v LM a okolí ide 99,2 MHz a 106,9 MHz.
..sledoval som to online v praci, potesilo!
aj blbec zvláda predsa otvoriť si na internete obchodný register nie?:) Načo sa pýtaš jasné veci.
Nerozumiem citat
::::Ground 4 - stanica Záhorácke Rádio má nadviazať na vysielanie na frekvenciách Rádia G3. Rádio už v minulosti žiadalo o frekvenciu v Skalici. Za stanicou je domáci vlastník,::::
Kto je ten domáci vlastník
- na KH by som dal Devín, alebo aj dobrým riešením by mohlo byť FUN a po vrátení lokálnych by som na ne nasadil SRo.A pre Devín by to nebolo zlé riešenie, keďže už v RK to už tak ide.
Aj to je možnosť, Devín nepotrebuje mať taký silný vysielač. Ale bude treba čakať asi až do jasného konania.
S tym Fun by to nebol az tak zly čenč :-) Tie vratene obratom dat SRo...
Je dosť možné, že je v niekoho záujme, aby z KH vysielala stanica, ktorá bude platiť Towercomu. Z tohto hľadiska by teda mimo hry mali byť One ale asi aj Expres. Je to však len hypotetická úvaha. Čo sa týka rádia One, to nech radšej počká na uvoľnenie slabších frekvencií, po tom čo ich vráti rádio, ktoré získa silnú 94,2. Ak túto frekvenciu získa SRo, tak sa asi žiadne frekvencie vracať nebudú a tým pádom nech si One niečo skoordinuje. Určite nepotrebujeme aby malé rádio túto frekvenciu využívalo len na niekoľko percent z možností ktoré táto frekvencia má. Naplno by One možno (môj názor) na to finančné možnosti nemalo. Prajem aj malým rádiám. A práve preto nechcem aby ich položili silné frekvencie (z fyzikálneho hľadiska pojem silná frekvencia asi neexistuje, ale vari sa rozumieme)
vzhľadom k tomu, že viem ako to chodí a mnohí zo žiadateľov sa osobne poznajú s členmi rady už roky, a niektorí sa spolu dokonca súkromne stretávajú / vplyv majiteľov niektorých staníc, tipujem, že hoľu dostanú Jemné alebo Fun...
Ja osobne Vám Ďakujem za LIVE sledovanie priebehu zasadnutia RVR. Veľmi to bolo zaujímavé, väčšinou aj napínavé. Ďakujem
Nie len v Poprade, ale aj v LM, RK popr v roznave a tornali, zalezitost merania signalu z KH
Popradskú frekvenciu by mohli dať ONE Rádiu alebo Fun Rádiu ale s tým aby Fun Rádio vrátilo frekvenciu 102,5 v Poprade.........
Ale vezmi si to zase z druhej strany. Keby to získlao Devín, tak môže vrátiť freq. v RK a Prešove (záleží ako tam KH žiari samozrejme, ale v RK to až taký problém nieje, dostatočne by tým smerom nadväzoval na Krížavu). Radšej uvítať Devín na silnej ako nejakú "lokálku" ktorú to môže (ale nemusí) čoskoro položiť k zemi.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň