Diskusia k článku Rádio Lumen aj v Levoči a okolí
Na internete to nie je, ale riaditeľ Rádia Lumen to rozprával v relácii, tuším Od ucha k duchu alebo v nejakej inej na Lumene, kde telefonovali a dávali poslucháči otázky, bolo to asi pred 3 mesiacmi. A on nato, že vedia o tom, že v okolí Veľkého Krtíša je slabý alebo žiaden signál a že to plánuju dokryť.
prosím ako sa volá tá relácia kde bol rozhovor z riaditeľom rádia Lumen o tom vysielači pre Veľký Krtíš alebo Modrý Kameň. poprosil by som link . vdaka za skorú odpoveď.
Lumen VK<br />
28.12.2010 01:42, * [188-112-124-186.3pp.slovanet.sk]<br />
pre Niecze:<br />
Riaditeľ Rádia Lumen v relácii spomínal, že pripravujú aj vysielač pre Veľký Krtíš resp. Modrý Kameň. vďaka za odpoveď. konečne sa bude dať toto katolícke rádio počúvať aj tam kde bývam ja.
pre Niecze:
Riaditeľ Rádia Lumen v relácii spomínal, že pripravujú aj vysielač pre Veľký Krtíš resp. Modrý Kameň.
aj ja mám možnosť počúvať Lumen ale od Banskej Štiavnice nemám dobrý príjem signálu vrčí mi to a šumí a od Lučenca sa mi signál pletie z Expresom od Modrého Kameňa . nevie prosím niekto kde by sa dalo toto kresťanské rádio naladiť v okrese VK bez hore uvedených chýb? vďaka za skorú odpoveď.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň