Diskusia k článku V Prešove dnes pribudne Dobré Rádio
bol som milo prekvapeny ze take nieco este dokaze u nas vzniknut.
Jemne melodie su nudne a pesnicky sa opakuju ako na exprese o ktorom asi ani nemusim pisat a VIVA sa este da pocuvat len idu na nervy tie ich dlhe džingle ci ako sa tomu povie.
Ja sam pocuvam radio fm ale v praci to kolegov nemozem nutit takze toto radio je taky kompromis medzi odrhovackami na exprese a radiom fm.
Obcas by sa nejaky komentar zisiel ale nie!!!! dopravne spravy kazdych 15 minut a kazdu hodinu tie iste "aktuality"
Hudba perfektná konečne mám čo počúvať lebo VIVA to nebolo to pravé pre mňa.Na DR mi chýba hlavne moderované vysielanie ale ak bude časom aj to plus k tomu spravodajstvo tak klobúk dole dočkali sme sa konečne dobrého rádia.Toto rádio ma veľký potenciál stáť sa úspešnou stanicou.Len nesmú dlho čakať , váhať a byť trochu viac flexibilnejší.
súhlasím s hemendex-om ... zapol som si to včera naobec a dokázalo ma to chytiiť dokonale. Aj tie pesničky su ozaj orezane. Dá sa všimnut, ze ak piesen zacne 15:59 pojde len minutu a presne o 16.00 ju strihnu zvuckou a ide dalsia. Moderovane to este nie je .. ale 80% zlozenia hudby sa mi velm paci. Velmi velmi drzim palce a posil by som lepsie pokrytie aj Sabinova v buducnosti :D
hudba - balzam na dusu - ukamenujte ma, ale za tie dve-tri hodiny, co som to cez net vcera pocuval, som bol skutocne uneseny...
jingle - pekne, ale zaregistroval som asi len tri-styri druhy, no hodia sa k vysielanemu formatu, len su trochu dlhsie a casom sa asi opocuvaju...
moderovanie - som nezazil, mal som to naladene v noci :)
logo - trochu tvrde, skor by sa hodilo pre dopravny podnik, ale ten napad s pismenami DR je originalny...
jediny vacsi problem som zaregistroval s mixom, skladby su zrejme este nenastavene naostro, takze konce su useknute, snad sa to casom zlepsi, drzim palec!
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň