Diskusia k článku Expres odpremiéroval hokejovú hymnu
Nieje to môj štýl hudby a určite to nieje večšiny.To je hudba pre degerovane 15 ročne deti. Ale čo už vždy sa najdu akýsi trapoši.
Rešpekt ostáva stale hymne "Nech boze da ..."
Aka bola erekcia z tejto správy? :) Dúfam, že kvalitná :)
Pe3k má pravdu. Snaha sa cení, ale to je tak asi všetko. "Požičaným" hudobným motívom počnúc a rapovo-hip-hopovým štýlom končiac. Presne sa ukázalo, komu to je určené.Širokému spektru fanúšikov určite nie, čo je škoda. Lebo nielen dvadsiatníci pôjdu fandiť.
No skoro som aj uveril, ze si to Ty a pritom som zvyknuty od Teba na podstatne sofistikovanejsie prispevky a nie nejake hlupe konspiracie o podplatenom Mediane :) Este, ze sa to vysvetlilo :)
Keby nahodou niekto nevedel ako vyzera slovanisticka hymna: http://www.youtube.com/watch?v=L0u_qJ6fzjc
Si delate prdel velebnosti?! To sa mam za dalsiu vec - ako Slovak - hanbit? V Exprese sa musia velmi nudit... a podla toho vyzeraju aj vysledky ich "prace"... Dufam, ze okrem "lidra" ju nebudem musiet nikde preladovat :-) Neurazte sa vyznavaci "in stylu", no ja "tyto blavacke hvjéézdy" naozaj nemusim... no né, fakt... Zlaty mily Slovensky rozhlas - nepotrebuje na vsetkom trapne zarabat a berie to s nadhladom a aspon akou-takou profesionalitou...
Heeej, este ze mas male "p" :-)) - lebo ja som tu vcera nebol :-)))
Aky maskot, taka hymna. Nic som od toho neocakaval, takze ani nie som prekvapeny. Myslim, ze "Nech boze da ..." je lepsia.Hlavne asi vznikla spontanne a nie na objednavku. Ale pritom aj Slovanisticka hymna "My sme tu doma" je robena na objednavku ale je neporovnatelne lepsia ako tato. Uplne najviac mi v tejto pesnicke prekazaju dve veci, vlastne slova. Blava a expres. Hlavne mesto Slovenska je Bratislava a expres nema exkluzivitu na hranie tejto pesnicky.
Mne sa to nepaci, je to hlupe ......... bohuzial :-(
...neberie peniaze pre nic za nic, tak este raz napisem, co tu uz bolo, ale "zahadne" to zmizlo...
co sa tyka hymny...nic v zlom, snaha sa ceni, ale toto urcite nie je a zrejme ani nebude nova hokejova hymna SK hokejoveho timu. Toto je iba sikovny PR "najpocuvanejsieho" radia v SR pre priemerneho konzumenta. V kazdom pripade, kto vie, ten vie :) alebo inak, kde su peniaze, napadity kolektiv a kamarati z Medianu, tam sa torta upecie aj z h0vna...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň