Diskusia k článku Rádio One naladíte už aj v Leviciach a okolí
Nato, že byvaš 75km sa čudujem, že ti FUN ide inak ide z vyššie položenej kóty V. Vápená ako ONE.....pôvodne tá frekvencia je presťahovaná zo sitna
ak chcem počúvať fun rádio z hore uvedenej frekvencie musím ísť na povalu alebo po dedinsky na "padláš " tam mi už ide , ale v dome nie , jaj čo môžem čakať od 4 Kw a ešte z takej diaľky.
každopadne na 200W by to mohlo šlapať aj ďalej .... urobil som si malý test a viac menej je zhodný aj s mapkou a apropo na zvuku z 92,3 by som ešte popracoval....je to neporovnatelne napr. s VIVOU 105,1 alebo FUN 107,1
Niecze Ty sa nemôžeš zrovnávať s Petrom z Trnavy, lebo on má tých 75 km na rovine bez akejkoľvek prekážky oproti Tebe - množstvo kopcov v tej trase 75 km. Ale nechytíte to ani jeden, lebo je slavbý výkon.
Peter ty máš presne 75 km ako mám aj ja , ani ty nemáš príjem na toto rádio ?
Ja by som to chcel naladiť a v TT bez šance:/
to mám 75 km..inak vysielač je blízko obce Mýtne Ludany, JV od Levíc pár km...nie, že by mi to rádio až tak veľmi chýbalo..tu ide o DX koníček. :-))
To nemas nic s pokrytim... Vpravo hore si daj Hybridnu mapu a zvacsi si to, az kym nanajdes presnu lokalitu - napr. vysielac na Vapennej... Potom sa presun napr k vasej obci a klikni na lokalitu, kde byvas... Ono ti to ukaze terenny profil, na zakl. ktoreho vies urcit, ci ma signal sancu doletiet... Ked mas bod, kliknutim a drzanim ho mozes posuvat...
ak správne pozerám na tú mapu dolu tak som mimo pokrytia :-( , tu je screen : http://imgs.sk/index.pl?obr=Screenshot201104071703…
Nic nezadavaj, dole chod na mapu a tam si pribliz, najdi bod a klikni vychodzi bod. Rovnako si najdi druhy bod a klikni - urcis bod "B", ktore ti spoji a pod mapou ukaze profil i vzdialenost.
neviem čo do toho programu zadávaš , ale keď zadám niečo ja stále mi hádže chybu , vysvetli mi prosím ako sa používa ten program .
Ved mas net, zapni si stream a mas pokoj a nespekuluj.
A signal chodi vo vreci vlakom... Tu si klikni kde chces a uvidis profil a pochopis, preco ti to nepojde (dufam). http://calculator.wavearena.eu/sk/index/distance
Pe3k stačili by kebyže mi aspoň 1 hrá na 100 " % a mne by stačil aj vysielač Lv keby má vyšší výkon ako len 200 Watov.
http://www.kolko-km-je.ubytovaniesr.sk/?ob1=2239&o… tu nájdeš odpoveď koľko je kilometrov z BB do LV a potom asi aj sám zistíš že One NR u teba ani u mňa nepripadá v úvahu .
Upne v pohode, len si daj riadnu, aspon 4 m antenu na strechu a zozen dobre filtre k tuneru :-) A ked ju malinko natocis na zapad, pojde ti aj Best z Trnavy, City z Blavy a urcite i Zahoracke radio!
Ti nestacia 3 frekvencie v BB? A internet k tomu...
ja som " bližšie k Lv " aj keď v skutočnosti nie som preto tie úvodzovky hore a ja mám problém z príjmom - Lv sú od mojej dediny vzdialené 75 Km a pri 200Watovom vysielači mám len šumenie , , v BB je to typujem ešte horšie z príjmom ako mám ja .
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň