Diskusia k článku Prieskum rádiá: september - december 2012
potvrdzujem. V Ba je ju dost pocut po podnikoch.
Ja som ich zatiaľ nepočul hrať nikde. Aj keď je to hlavne teritóriom, v ktorom sa pohybujem (ako som už nižšie naznačil). Lebo keď tak nad tým uvažujem, tak z vysielania Antény som zatiaľ dokopy počul leda tak štvrťhodinu (sčítane všetky momenty s Antenou). Ale aj napriek tomu dodám, že aj tieto mi bohate stačili na utvorenie si názoru (v kombinácii so vzhliadnutím prepisu ich playlistu), že toto za opätovné naladenie nestojí. ;-)
No ked som bol naposledy v BA, tak som Antenu pocul hrat v obchodoch castejsie nez X :) ale v BA mali asi najintenzivnejsiu reklamu...
Ja sa pýtam, či vôbec niekto vie (okrem okruhu pár poslucháčov), že Anténa vlastne existuje. Asi to bude spôsobené aj ich úplne absentujúcim pokrytím u nás v DK - ale ja mám pocit, akoby to rádio ani nebolo. Občas, keď tu niekto "oživí" vlákno venované Anténe v diskusii si spomeniem, že aj také niečo existuje. Inak nie.
a tebe nedoslo, ze Antena este dlho nevysiela? a zalezi aj od pokrytia...takze vrtal bz som do toho az tak po roku. Aj JM az po dlhsej dobe zacali stupat
S tym pokrytim co zatial maju, nie je sanca ohrozit ani E2, nie to este lidrov. Ale ja Antene drzim palce, hlavne nech vezme X co najviac posluchacov :)
Prieskum, realizovaný počas, resp. krátko po zmene logicky zohľadnené nebudú! Ty "či.." premúdrelý "čí-nageer"...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň