Diskusia k článku O voľné rozhlasové frekvencie sa uchádza štrnásť záujemcov
Bratislava 92.6: rusenie s CRo Dvojka (Brno / Hady / 5,8kW)
Bratislava 105.5: vzhladom na vykon 105.5 - Evropa 2 (Brno / Hady / 1,6kW) ziadne rusenie
Nitra 105.9: na technicky horsich prijimacoch tipujem rusenie so 105.8 - KroneHit (Vieden / Kahlenberg / 100,0kW)
Nove Mesto nad Vahom 95.5: volne
Povazska Bystrica 89.5: volne
Martin 99.6: volne
ostatne neviem zhodnotit
tak isto nechapem zaujem antena radio ked v blave maju 100,3 a signal ide ozaj daleko
mimochodom po dlhej dobe spustilo radioone 96,6fm v zlatych moravciach lokalitu neviem maju aj radiotext co sa tyka nr 105,9 pre sity ok ale v zm a okoli silny kronehit 105,8 a e2 106,0 skalka tak neviem ako to bude hrat
Popradu dat bez debaty sport a hotovo - je tam silne zastupeny hokej a najma sportove radio uvita prevazna cast navstevnikov Tatier.
Ta 105,5 bude slusne rusena mimo mesta..., ale ked dokaze fungovat Devin z VJ a Hit FM zo ZA, potom to nebude problem :-))
Expres ma v Poprade malo frekvencii, chape toto dakto?
No, vyzerá to zaujímavo. Akurát nerozumiem prečo Anténa žiada o frekvencie ktoré si koordinovalo BEST FM a už vôbec nie v Bratislave kde majú frekvenciu s výkonom 1 kW. Držím BEST FM palce, dúfam, že sa nič neočakávané nestane a dostanú to, čo koordinovali.
Čo sa ostatných lokalít týka, milo ma prekvapila žiadosť Rádia SiTy o Nitru, držím im palce. O 93,2 MHz by najväčší súboj mohli zviesť BEST FM a Rádio Šport, hoci ani predstava Rockovej republiky v Poprade nie je zlá.
Som zvedavý, čo sa skrýva za Radio Format Consulting a ten Trebišov je fakt úsmevný, žeby RTVS koordinoval niečo skôr ako sa pozrel na mapku pokrytia?
Jedine rádio Slovensko nevysiela z TV, no o kus ďalej je silný Dubník, takže je otázne nakoľko je tu nový vysielač potrebný.
Nitra - SiTy drzim palce, bolo by to to naj co by sa do eteru dostalo...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň