Diskusia k článku Od pondelka si v Bratislave naladíte Rádio Viva Metropol
samozrejme salamunksy bude jingel, nie singel :-)))
Tak ako pisal LuboTS, uplne staci, ze vysielanie bude oficialne prebiehat pod hlavickou Intersonic. Dokonca ani nazov oficialny programovej sluzby sa vobec nemusi zmenit. A ak "nahodou" budu vo vysielani dookola rotovat jingle Viva-Viva-Viva, tak to vobec nic neznamena. Zakonom nie je dane, ako ma rozhlasova stanica vo vysielani prezentovat svoje oficialne meno.
Aby vsak ostal vlk syty aj baran cely, tak si viem predstavit napr takyto salamunsky singel "Pocuvate superadio. Vivaaaaaaa" :-)
mozeme si tu pisat kazdy svoje nazory, no az cas ukaze kto sa najviac trafil do reality
vyzera to tak, ze trojica byv. majitel si zriadi (uz bez ciernej ovce Rotha) servisnu spolocnost, ktora bude dodavat program pre drzitela licencie
vsak v tom maju dlhorocnu prax :)
Ako som už písal v diskusii o rádiu Viva, Rada im síce môže schváliť zmenu programu, ale nemusí a asi ani neschváli zmenu názvu na Viva Metropol. Takže s nimi opäť vypečú :-)
Keďže vysielanie bude aj naďalej prevádzkovať Intersonic, problém by nemal byť. Držiteľ licencie sa nemení a ten bude mať 15 dní na to, aby oznámil rade zmenu názvu programovej služby a programu. Písal som to aj inde a napíšem to aj tu, môj názor je taký, že rada nebude prekážkou v tom, aby sa zo samohrajky stalo plnohodnotné rádio, ktoré bude aj informovať
Ono to asi s tou Vivou len tak nepojde )) ... ved nechajme sa prekvapiť...Jedno prekvapenie tu máme,licenčná rada to nepovololila od pondelka ,,,,
Nedá mi nezareagovať na tak tupý príspevok ako je ten tvoj.
...preco to tak dlho trvalo a úpreco iba v BA? Vyskúšaj mi behom dvoch mesiacov skoordinovať 2 frekvencie, resp. zohnať rádio, ktoré ťa je ochotné pustiť na svoje frekvencie.. k ďalšiemu sa radšej nevyjadrujem.
ked uz ste sa tak konecne rozhodli spustit vysielanie preco to tak dlho trvalo a úpreco iba v BA???pokryte bolo cele slovensko.zase vychod odrezany?? vy ste asi fakt pupok sveta.mate konkurencne radio co sa tyka muziky lenze smola je ta ze idete tu iba cez net.viva zacne a zase len cez net.kurna v aute nie je co pocuvat a mohli by ste dat viac info o partii moderatorov na ktoru sa mam tesit a vlastne bude viva v takej zostave ako bola?? vysielacia struktura a budu moderovane aj vikendy??
Kiss je vlastneny niekolkymi spolocnikmi, pricom len jeden z nich (Ing. Robert Bartos) je zaroven vlastnikom Radia Viva.
Trosku nechapem, preco to neurobili uz v decembri, ale logicke by bolo, keby aj na vychode casom zacala vysielat Viva pod hlavickou KISSu. Ale zrejme cakaju na definitivu ohladom ich celoplosnej licencie.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň