Diskusia k článku Expres pripravuje najuletenejšie leto v jeho histórii
Expres prinasa nieco nove? :D :D :D To je to radio, co je pocuvane iba z povesti dobreho dopravneho servisu a hraju tam "Happy" od toho Pharella ci ako sa vola 5-krat za hodinu? :D Nehovoriac o trapnych kecoch, ktore musim vzdy ked v Bille nakupujem trpiet :D ... Expres funguje vdaka sprostym ludom, ktorych je na Slovensku bohuzial vela a nevadi im ta ista pesnicka 5-krat dokola... Zaujimave, ze take polske RMF FM patri rovnakej medialnej skupine (Bauer), je co sa tyka vyberu hudby 1000x pocuvatelnejsie ako Expres (aj ked v casoch 90's to bolo tiez lepsie a v tej dobe nemal na nich nikto) a aj tak patri medzi najpocuvanejsie stanice "w Polsce".
Áno, len si tu vy dvaja onanisti - margi a JaSomJa ucvrkávajte, aký je ten Expres fasa. My sa tu na vás aspoň poriadne zasmejeme! Expres ako tradične len kopíruje to, čo robila konkurencia už pred 20 rokmi!
PS: to rande ste už mali?
Kým niektoré rádiá si v kľude fungujú vo svojich zabehaných koľajách, Expres prináša stále niečo nové... Preto ho poslucháči milujú. Aj to je rozdiel medzi Expresom a inými rádiami, kým iné rádiá poslucháči iba počúvajú, Expres majú naozaj radi, je to rádio, ktoré s poslucháčmi žije.
Krasa jak sa vzdy chytite mojho slova ... super zabava
Biscuit, gramaticky to je ok, no je tam medzera pred !, co byt nesmie :-))) Tak to je za 5!
zevraj budeme :D ale pokial si skutocne zamestnancom X, tak by som sa tym na tvojom mieste moc nechvalil :) ono to totiz dost kruto vypoveda o tom, aki "dilinovia" v tom mediu pracuju :)
Diky ja gratulujem tomu, ze aj v lete budeme tam kde sme a ze fun klesa :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň