Diskusia k článku Vo Viedni sa stretla vysielacia úderka Radia CD International
Has anyone still MCs with the Hitcountdown recorded on Radio CD International? I'm collecting those historical chart shows.
You can find a recorded chart show on YouTube uploaded by me (and recorded by me):
Radio CDI bolo v 90-tych rokoch dva krat za Meciara (Valent/ Slovenske telekomunikacie) vypnute a teraz 18.5.2015 sa podarilo dosiahnut nahradu skody. Smotanu zlizala spolocnost Candelar Limited z Londyna kam p. Schuster transferoval svoje pohladavky. Kto chce podrobnejsie nech sa obrati na NS SR: zmier 3 Obo 73-76_ 2012
nemciny tu mame vsade naokolo ...viac ako by bolo treba
by bodli aj niekde na nete :) clovek byrad popocuval, pospominal :)
Hoci len mono,ale predsa. Na oboch frekvenciách som ho zachytil až v ďalekej Prievidzi. Bol som happy,lebo toto rádio znamenalo pre mňa veľmi veľa. Skvelá hudba a vždy čerstvé informácie so skvelými moderátormi,tak to bol zaručený úspech aj u ďalších poslucháčov rádia CDI. Ranné,ale aj poobedňajšie vysielanie malo šťavu,držalo poslucháča pri "živote" a tak mu svojim vysielaním spríjemňovalo náladu. Ešte doteraz vlastním audiokazety s muzikou,jinglami a s hlasmi redaktorov rádia. Ak by znelo z éteru aj dnes,po 25 rokoch,nič by nestratilo zo svojho čara,možno by pôsobilo oveľa profesionálnejšie než dnešné rozhlasové stanice v súčasnosti. ĎAKUJEM TI,Radio CDI :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň