Diskusia k článku Poslucháči Rádia Vlna hľadajú najväčšie hity všetkých čias
Cez vikend robili kampaň v Bory Mall.
Dal som hlas Meat Loafovi a jeho nesmrteľnej hitovke z roku 1993. Keď vyšla, mal som 16 rokov a vtedy to bola neskutočná bomba všetkých hitparád. Myslím, že neexistuje v dejinách populárnej hudby väčší a bombastickejší hit /aspoň teda hardrockový/.
Mas pravdu,ale ak moze skus si naladit Radio Best FM od 17.00 a uvidis ake perfektne penicky hraju ceskoslovenske.Su najlepsi co sa tyka tohoto zanru.
Zase kazdy opici nikto nic originalne nevymysliii
Neviem ako vy,ale ja ich vobec nepocuvam uz.Mal som Vlnu naladenu dva dni a stacilo mi.Totalne trapne radio.Velmi kopiruju Radio Viva co bolo kedysi,ale nemaju na nich.Skoda Radia Viva.
Vyborne, tomu hovorim moznost "vyberu". Takze radio nam naserviruje 2000 skladieb, z ktorych mozeme vyberat 1000 hitov... To co je za hlupost? Skusal som na stranke zadat interpretov ako Stereo MC´s alebo Made2Mate a nic... ci to si mam vyberat max z Abby alebo Boney M? Vyber skladieb je v podstate uz vopred urceny, staci akurat ovplyvnit ich poradie. Od zaciatku tohto radia vravim, ze ... ale skoda reci na adresu vlny.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň