Diskusia k článku Rádio Jemné oslavuje príjemných 10 rokov!
Potom je uz najvyssi cas to zabalit a prestat otravovat vzduch! 400 unikatnych pesniciek je kolovratok ako hrom! Na to naozaj netreba celoplosnu siet VKV vysielacov.
Hmm, tak to už je 10 rokov, čo sa odmlčalo skvelé rádio Východ. Keď som počas Veľkej noci 2016 išiel okolo bývalého štúdia rádia Východ, tak som zatlačil maličkú slzičku pri spomienke.
Nedosť, že boli zlikvidované 3 či 4 regionálky a ešte mu dali aj licenciu na ďalšie rádio. Nič mu nemali dávať mastibruchovi ! ! !
Vidíš a to ja som nedávno toto rádio naladil a hudobne sa mi celkom páčilo. Neviem z tých pár desiatok minút posúdiť celkovú úroveň vysielania, rovnako nie som zaťažený tu celkom rozšírenou nevraživosťou voči tomuto rádiu kvôli "jeho zničeniu" tých "skvelých" rádií, ktoré vlastne predali ich majitelia Lengyelovi... Takže som rád, že to rádio funguje a vzhľadom na stabilnú počúvanosť, nie som až tak sám :)
ja mu pracovne hovorim: radio riedke. Vzdy ked sa mi pletie interferenciou do nejakej inej frekvencie ktoru sa pokusam naladit...pri neustalom preladovani v usili nieco pocuvatelne najst.... v zbastardenom SK eteri
Toto radio vobec nepocuvam, ale blahozelam. Nasli dieru na trhu a tu velki kvalitne vyplnili. Martin Lengyel CONGRATULATON.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň