Diskusia k článku MML-TGI 1+2/2016: Vlna stále pokračuje v raste
tak počúvam väčšinou zahraničné cez internet..
...však keby ste to furt nepoičúvali, tak o tom nemusíte vedieť...
Mňa by hlavne zaujímalo, z akého dôvodu každého človeka čo ti napíše hneď zhodnotíš, že počúva Fun Rádio... zaujímalo by ma, ako to dokážeš takto z PC hneď vedieť. ALe i tak si myslím, že tebe nič lepšie neprospeje len sa prejsť po čerstvom vzduchu a posielať popritom SMS do Expresu za 1000 eur :)
Pravda je ale taká, že žiaden falošný JaSomJa neexistuje. Som to stále ja, akurát, že trpím rozdvojením osobnosti a keď si nevezmem svoje lieky, potom píšem to, čo píšem.
Ja som tu raz sľúbil, že už nebudem vystupovať ako niekto iný. Raz som to urobil a viem že to správne nebolo. Aj som sa za to ospravedlnil. Vieš, my čo počúvame Expres, sme inteligentní ľudia. Skús Ty, ako poslucháč Funka ukázať že aj to Tvoje rádio má inteligentných ľudí, prestať písať v mojom mene a ešte aj k tomu pod svojim správnym menom sa ospravedlniť. Ja som to dokázal, čo Ty?
A potom som sa zobudil s rukou v nočníku.
je to najma o pokryti.. expresnet je velmi sikovny projekt a preto sa im tak dari a co sa tyka vlny tak z mojho pohladu je to daco obodobne ako pisal nizsie aj evosonic - skratka keby tie koty a vykony mala ina stanica tiez by to asi bolo rovnake.. ludia skratka neradi preladuju kvoli chrcaniu a daktore lacne prijimace naladia pozvacsa len "silnejsie" stanice... myslim si ze funradio by na tom mohlo byt tiez o trosku lepsie ale ma vela hluchych miest.. pan maron (alebo kto to ma na starosti) to dobre vyspekuloval a expres ide naladit pomaly vsade kde aj slovensko 1
Aj naďalej rastie náskok Expresu na Fun Rádio. Prieskum opäť ukázal, čo ľudia radi počúvajú a čo počúvať pomaly ale isto prestávajú
Mnooo....ciatocne mate pravdu.Ano, je to kopia Vivy, ale zatial vitazia uz len koli lepsiemu promu,reklame atd....Viva mala nieco len na zacoatku, potom nic (aj ked som ju v CA velmi rad pocuval) a nakoniec caste , niekedy aj dlhsie povypinane vysielace.
Mne to zasa pride ako slovenska kopia Frekvence 1 ( na nej fici nasa mama )
Urcite by pri pokryti bolo na tom podobne aj BEST FM, ak nie aj o nieco lepsie.Ale aj BESTko ide akosi troska dole, minimalne hudobne-ocakaval som viac menej hranych ci menej znamych piesni z rokov 70.tych ci 80.tych> urcite bolo lepsie povodne RadioBEST. Ak uz nie pocas dna, tak aspon v noci by to mohli obe stanice poriesit menej znamymi piesnami.Preto, ak som dole v BA,tak celkom rad pocuvam ORF-Radio Wien, ale aj RTVS Regina Zapad,hra celkom dost starsich piesni, aj tych menej znamych.....
Toto radio sice nemozem pocuvat - resp. to sa neda pocuvat, ale na druhej strane klobuk dolu, ze sa im stale dari ziskavat posluchacov. V uvode som tvrdil, ze takyto cesky model radia Impuls na Slovensku nebude fungovat, lebo sme iny naturel - ale asi som sa mylil. Gratulujem majitelom k lepsiemu odhadu, no pre mna je to, s tym mnozstvom ceskoslovenskych odrhovaciek, neprijatelne radio. Hoci - teraz si trosku rypnem - s pokrytim a marketingom (rozpoctom) Vlny by bolo mozno na podobnych cislach aj Best FM :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň